ce parere aveti despre cele 2 lansete? sunt exact la acelasi pret. are cineva mai multe detalii?
multumesc!
prologic clasic carp 3.90/3.5lbs vs chub snooper 3.90/3.5lbs
Moderatori: gor965, florentiniuga
- onu_eckou3
- Veteran
- onu_eckou3
- Veteran
Re: prologic clasic carp 3.90/3.5lbs vs chub snooper 3.90/3.5lbs
de snooper am mai auzit cate ceva dar de prologic clasic carp nu a zis nimeni nimic! chiar nu a pus nimeni mana pe aceasta lanseta?
Re: prologic clasic carp 3.90/3.5lbs vs chub snooper 3.90/3.5lbs
Snooper este mai de incredere ,poti arunca si cu 125 de grame departe ( pare ca are plaja optima mai intinsa de la 100 la 125 gr),Classic daca pui mai mult de 110 gr (nu spun ca se rupe ca nu s-a intamplat ) trece de optimul de incarcare si reusesti aruncari mai slabe.
In drill Snooperul este OK si la pesti over 10 dar simti ceva si pe la 4-5 kg ,cu Prologic nu am prins personal peste ci doar am aruncat ,amicul zice ca ii place in drill.
Nu stiu cum sa faci sa le vezi personal ca ambele modele intr-un sigur magazin le gasesti la Craiova doar si tu esti doar din Bucuresti.
Iti doresc succes si sper ca ti-am fost un pic de ajutor.
Fire intinse.
In drill Snooperul este OK si la pesti over 10 dar simti ceva si pe la 4-5 kg ,cu Prologic nu am prins personal peste ci doar am aruncat ,amicul zice ca ii place in drill.
Nu stiu cum sa faci sa le vezi personal ca ambele modele intr-un sigur magazin le gasesti la Craiova doar si tu esti doar din Bucuresti.
Iti doresc succes si sper ca ti-am fost un pic de ajutor.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- onu_eckou3
- Veteran