Salutare,
Mi-am achizitionat 3 lansete Okuma Epix V2, 3.90 din 3 bucati si niste mulinete Shimano Aerelex 7000. Toate bune si frumoase doar ca lansetele trosnesc la lansare. Ultima oara cand am fost la pescuit am observat problema asta la doua lansete, una era ok.
Am incercat sa lansez un momitor cu arc inline, incarcat pana la nivelul sarmei si method feeder de 56 grame. Banuiesc ca incarcat nu are mai mult de 70-80 grame.
De ce trosnesc? Le fortez eu prea tare? Cer prea mult daca vreau sa lansez la 100-110 m cu sculele astea? Exista riscul sa se rupa?
Probleme lanseta Okuma Epix 3 bucati
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Probleme lanseta Okuma Epix 3 bucati
Am și eu epix v2 din doua . acum achiziționate, am observat ca nu se îmbină de tot , asa ar trebui sa rămână sau trebuie forțate?
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
- carapavel florin
- senior
asa tebuie sa ramana nu le forta risti sa rupi al doilea segment chiar de la spigotadi420005 scrie:Am și eu epix v2 din doua . acum achiziționate, am observat ca nu se îmbină de tot , asa ar trebui sa rămână sau trebuie forțate?
Eu mai am și doua fl strategic, trosnesc și goale dar nu se întâmplă nimic, probabil trosnesc când stau prea mult drepte pe sezonul de iarna
ady
ady
- TRITOIU DRAGOS
- utilizator
Vezi ..nu cumva trosneste lacul de la matisajul inelelor? De obicei ala trosneste ..verifica incercand sa "misti" inelul.