va multumesc!
Moderatori: gor965, florentiniuga
buna ziua!multumesc de sfat,dar in principiu nu punctul financiar as vrea sa l dezbat.sant de acord ca BBXT-ALC merita si lansete pe masura de asta m am si gandit la OUTKAST 50 PLUS(cred eu o alegere buna)si oricum nu neaparat OUTKAST....cam ce ar merge totusi(+ -la pretul lansetelor OUTKAST)din punct de vedere tehnic si optim.ce ma intereseaza pe mine sant aruncarile cat mai lungi si o placere cat mai mare in dril...Neamtul scrie:Nu am ce zice in afara de![]()
![]()
![]()
Vinde-le si ia-i bete mai de calitate. Cum sa pui bijuterie de XT-a Long Cast pe S Plus ??![]()
Eu sunt de parere ca un ansamblu lanseta/mulineta trebuie sa fie cat de cat echilibrat dpdv financiar.
Acum na, parerile sunt impartite si gusturile nu se discuta.
Neamtul scrie:Ai multe variante(Chub Outkast, Fox Horizon, Sonik SK4, Daiwa Longbow DF, Shimano Tribal, Greys Prodigy, etc.) dar sa nu faci ca mine, adica sa cumperi fara sa vezi betele inainte. Eu am noroc de fiecare data ca imi place ceea ce comand() dar altii au patit-o sa nu le placa produsul dupa ce au dat o caruta de bani.
Ideal ar fi sa le incerci inainte de a le cumpara dar nu prea vei avea unde.
Scoate din lista Greys-ul...este o lanseta puternica si greu de incarcat.Neamtul scrie:Ai multe variante(Chub Outkast, Fox Horizon, Sonik SK4, Daiwa Longbow DF, Shimano Tribal, Greys Prodigy, etc.) dar sa nu faci ca mine, adica sa cumperi fara sa vezi betele inainte. Eu am noroc de fiecare data ca imi place ceea ce comand() dar altii au patit-o sa nu le placa produsul dupa ce au dat o caruta de bani.
Ideal ar fi sa le incerci inainte de a le cumpara dar nu prea vei avea unde.
buna seara!intradevar,aveti dreptate,doar ca inca un asa ansamblu nu am folosit...de aceea si cer o parere doua..:dDriscu Radu scrie:Toata chestia la lansete si mulinete de la 700 de lei in sus este ca ar trebui sa ei ce ti se potriveste ca o manusa ( bani sunt prea multi pentru a vinde lansetele sau mulinetele dupa caz dupa 1-2 sezoane ).La o suma minima cuprinsa intre 1500-2000 lei pe ansamblu e pacatsa folosesti asa ceva 1-2 ani.
Da, da, numai vezi ca pretul e exagerat de umflat la magazinul ala. In Germania se gasesc la 190e, poate chiar mai ieftin. Eu nu as da 1050lei pe lanseta aia nici mort!crazycrap scrie:buna ziua!multumesc pt reactie..![]()
vreau intradevar sa fie:3,90x3.5lb...cred ca am sa optez pe astea...http://marelepescar.ro/pescuit-la-crap/ ... -2buc.html. Este o alegere buna??le are cineva?cu cat se pot incarca(optimal)
este acest shop de incredere??nu am gasit nicaieri pret mai bun(sau stiti o alta sursa..?)
va multumesc!
buna ziua si va multumesc de reactie!Neamtul scrie:Da, da, numai vezi ca pretul e exagerat de umflat la magazinul ala. In Germania se gasesc la 190e, poate chiar mai ieftin. Eu nu as da 1050lei pe lanseta aia nici mort!crazycrap scrie:buna ziua!multumesc pt reactie..![]()
vreau intradevar sa fie:3,90x3.5lb...cred ca am sa optez pe astea...http://marelepescar.ro/pescuit-la-crap/ ... -2buc.html. Este o alegere buna??le are cineva?cu cat se pot incarca(optimal)
este acest shop de incredere??nu am gasit nicaieri pret mai bun(sau stiti o alta sursa..?)
va multumesc!