o parere despre aceste lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- VIP+++
Re: o parere despre aceste lansete
Vedeti domle Gor .eu intreb la subiect si ce mi se raspunde de uzer?Eu nu icalc regulile forum alti fac si de aici incepe. cu respect!
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Cateva pareri personale legate de intrbarea ta:
am avut master carp de 3,60 dar de3,5 lbs.
Pentru inceput sunt ok betele, am pescuit cu ele un sezon. Pot sa iti spun ca sunt ceva mai " tari " decat Sert Harlow de 3,60 cu 3,00 lbs( cu care am pescuit 2 sezoane) devanind mai "moi" la inceputul celui de-al treilea sezon. Parerea mea este ca master carp de 3,60 dar de3,5 lbs au o actiune progresiva, spre deosebire de Serturi care au o actiune semi-progresiva.( daca gresesc, va rog sa scuzati ).
In acelasi timp, mai pot sa iti spun ca am pescuit si cu supreme carp de 3,9m/3.5lbs si mi-au placut mai mult decat master carp.
La inceput nu eram in bune relatii cu tot ce insemna 3,90m, dar pescuind cu supreme carp de 3,9m/3.5lbs am inceput sa fac " casa buna " cu aceasta lungime, motiv pentru care acum am bete de 3,90m/3,5 lbs.
Sfatul meu este sa le incerci pe balta pe amandoua si dupa aceea sa te decizi asupra lungimii, altfel exista riscul sa achizitionezi ceva care iti va creea un anumit disconfort.
am avut master carp de 3,60 dar de3,5 lbs.
Pentru inceput sunt ok betele, am pescuit cu ele un sezon. Pot sa iti spun ca sunt ceva mai " tari " decat Sert Harlow de 3,60 cu 3,00 lbs( cu care am pescuit 2 sezoane) devanind mai "moi" la inceputul celui de-al treilea sezon. Parerea mea este ca master carp de 3,60 dar de3,5 lbs au o actiune progresiva, spre deosebire de Serturi care au o actiune semi-progresiva.( daca gresesc, va rog sa scuzati ).
In acelasi timp, mai pot sa iti spun ca am pescuit si cu supreme carp de 3,9m/3.5lbs si mi-au placut mai mult decat master carp.
La inceput nu eram in bune relatii cu tot ce insemna 3,90m, dar pescuind cu supreme carp de 3,9m/3.5lbs am inceput sa fac " casa buna " cu aceasta lungime, motiv pentru care acum am bete de 3,90m/3,5 lbs.
Sfatul meu este sa le incerci pe balta pe amandoua si dupa aceea sa te decizi asupra lungimii, altfel exista riscul sa achizitionezi ceva care iti va creea un anumit disconfort.
- jila pitis
- senior
si care este diferenta intre mufarea spigot si ce folosesti tu sau mai bine zis cum recunosti mufarea de tip spigot.eu fiind incepator nu prea stiu care cum sunt mufarile.george-alexandru scrie:in regimul in care le/am folosit noi dupa un sezon nu am mai fost multumiti de ele deoarece cum am mai spus au devenit prea moi,stateau arcuite chiar si pe rod pod.nu am avut probleme cu mufarea de tip spigot,dar personal ma feresc de acest sistem.
Pe spigot , diametrul blankului in zona de mufare este acelasi. In segmentul de baza se introduce si se fixeaza un cui din carbon (spigotul) iar segmentul de varf se mufeaza pe acest spigot .
Mufarea inversa presupune ca diametrul la baza segmentului de varf sa fie mai mare decat diamentrul la varful segmentului de baza ...mufarea efectiva constand in introducerea cotorului in segmentul de varf !
- jila pitis
- senior
mersi mult.cateva poze ar fi de mare ajutor
- jila pitis
- senior
m-am lamurit multumesc mult!
Respecte domnului Gor, pt. rabdare fata de incepatori si promtitudine in raspunsuri
- jila pitis
- senior
CINE POATE DA RELATII DESPRE LANSETELE PRODUSE DE "FL"EXCELLENCE CARP DE 3,9 M DIN 2 SI DIN 3 BUC DE 4,25 LB.INEL DE PLECARE DE 50
- Dan Mitranescu
- Partener
Au actiune parabolica ,sunt foarte moi pentru 4,25 lb ... am rupt doua la concursul din primavara trecuta de la MV2 incercand sa arunc 130m cu momitorul ...dupa care le-am schimbat ...Cam atat.jila pitis scrie:CINE POATE DA RELATII DESPRE LANSETELE PRODUSE DE "FL"EXCELLENCE CARP DE 3,9 M DIN 2 SI DIN 3 BUC DE 4,25 LB.INEL DE PLECARE DE 50