Lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- cristi_m66
- membru activ
Lansete
Buna,am si eu o intrebare pt pescarii mai priceputi.Am achizitionat 3 lansete SPRO ROYALTY CARP 12"3lbs,si as dori sa stiu de la pescarii care detin aceste lansete daca sant bune si cu ce greutate se incarca cel mai bine?Va multumesc.
-
- VIP+++
Re: Lansete
nene sa sti da la mine ca eu nu am betele astea dar sunt priceput ? ce fac ? iti spun ceva sau nuti spun ? pana te mai gandesti tu fi atent ca deja nu mai conteaza daca iti zice unu si altu cum e betele catu daja leai luat si nu mai are relevanta ce si cum . Betele e da 3 lbs si daca e tepene arunca ssi cu 110 da daca e mai moi le faci praf cu 90 asa ca dai da cateva ori cu 70-80-90 si vezi unde ti se imoaie lanseta lanseu adica cand nu poti sa mai dai mai tare e clar ca daca pui un plumb mai mare o faci praf asa ca te opresti la plumbu cu care ai aruncat cel mai al draco ,ala e bun ! sa nu-l perzi !cristi_m66 scrie:Buna,am si eu o intrebare pt pescarii mai priceputi.Am achizitionat 3 lansete SPRO ROYALTY CARP 12"3lbs,si as dori sa stiu de la pescarii care detin aceste lansete daca sant bune si cu ce greutate se incarca cel mai bine?Va multumesc.
pup iu man !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- cristi_m66
- membru activ
Chiar nimeni nu are lansetele astea, SPRO ROYALTY CARP 12'3lbs de 3,60?
- cristi_m66
- membru activ
Re: Lansete SPRO
hmmm,nimeni nimic?nu foloseste nimeni lansetele astea .Imi ramane sa astept primavara,pt a ma convinge singur,dar mai e asa mult. .
Sunt bune dar nu mi+as lua pentru ca distanta intre dop si mandrina e prea mare,ma incurca.Compara+le cu alte lansete si vei vedea la ce ma refer.
In rest sunt ok.
In rest sunt ok.