Lansete Shimano
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lansete Shimano
Buna Ziua Domnilor,
vreau sa achizitionez 5 lansete Shimano Beast Master AX Carp Spod 12', putere 225 g. Ideea este ca ele sunt specifice spod / marker. Stie cineva cum se comporta in dril ? astept sugestii si sfaturi despre aceste lansete precum si despre calitatea shimano , sfaturi de unde pot cumpara aceste lansete si la ce preturi.
Va multumesc, fire zbuciumate in 2010 !!!
vreau sa achizitionez 5 lansete Shimano Beast Master AX Carp Spod 12', putere 225 g. Ideea este ca ele sunt specifice spod / marker. Stie cineva cum se comporta in dril ? astept sugestii si sfaturi despre aceste lansete precum si despre calitatea shimano , sfaturi de unde pot cumpara aceste lansete si la ce preturi.
Re: Lansete Shimano
Daca ai ocazia sa lovesti un crap de peste 30 kg sau un somn de peste 50 kg ...in Dunare...s-ar putea sa-ti placa cum se comporta in drill !bradlly scrie:Buna Ziua Domnilor,
ti le recomand doar daca o sa pescuiesti pe Ebro in Spania unde o sa prinzi foarte rar un somn sub 10kg sau un crap sub 5 kg Iar daca le vrei pt Romania sa stii ca ai mult de asteptat dupa captura vietii tale in care o sa iti simti Shimanou-rile la treaba asa ca te sfatuiesc sa ramai la ceva mai "traditional" tarii si sa iei ceva de maxim 3,5 lb deoarece nu isi face treaba decat ca spod in situatia de fata.Nu trebuie sa faci neaparat ce zic altii este doar o parere
pt somn pe dunare,sant ok...somn...nu somotei de 5kg...
- Bragau Laurentiu
- senior
Dece nu incerci ceva cu actiune de 3.5 lbs cu alea nu o sa te impaci deloc doar daca agati niste exemplare enorme de somn sa te poti folosi de ele la capacitate maxbradlly scrie:Buna Ziua Domnilor,
Si eu as vrea sa imi achizitionez shimano alivio cx specimen 3,90 3lb ,pe care as vrea sa le combin cu mulinetele banax helicon 5600nf .Ce parere aveti e buna aceasta combinatie???adik mulineta se potriveste cu mandrina lansetei ??si in general ce parere aveti despre aveste lansete .... multumesc anticipat!!!
- Driscu Radu
- senior
Teoretic se pupa lanseta cu mulineta vezi ca modelu de 3lbs are actiune parabolica(daca iti place) si inel de plecare de 40.
sincer nu prea imi place .... da de 3,5 lb nu se face si ce am mai gasit era de 5,5 spod cea ce e prea mult deja...si prefer cu actiune de varf....nu sti o alta solutie tot in bani acestia ??ms mult pt raspuns
miar place cv cu inel de plecare de 50 actiune 3,5lb si 3,90m.....despre helicoane ce parere ai ? multumesc anticipat..
- Madalin Dirla
- Veteran
De ce nu incerci Hakuyo ????razvy scrie:miar place cv cu inel de plecare de 50 actiune 3,5lb si 3,90m.....despre helicoane ce parere ai ? multumesc anticipat..
Poate reusesti sa-ti cumperi Cormoran Eliminator ES.Au si varianta de 3,90m si parca au si inel de plecare de 50mm.
nu stiu .....nu am vz inca hakuyo pt crap si nu stiu cum se comporta... in schimb am un feeder hakuyo si sunt multumit de el...
Cormoran ... mia mai spus un prieten de ele....dar din cate am vazut p net ... nu am gasit bat de care caut eu ...actiune lungime etc ...sub 3oo sau 400 ron..
- Driscu Radu
- senior
Cam pe undeva la 300 lei eu mi-am luat modelu dreamer de la kkarp de 3,5lbs cu actiune de varf, inel de plecare 40 si lungime 3,6m(nu stiu daca mai gasesti undeva pe stoc).Am helicon 5600nf care ma inteleg bine cu ele, au 3 sezoane si nu am avut sau am probleme cu ele.Ce pot sa-ti spun ca am pus un nf pe un 3,9m/3,5lbs tot dreamer si se potriveste mai bine pe acesta lungime.Personal indiferent ce lanseta, mulineta voi avea in viitor lungimea tot de 3,6m va fii.
Cormoran Eliminator ES 3.9m 3.5lb au inel de 40mm, pus cam prea aproape de mandrina, mufare spigot, sunt cam moi si balangane cam mult dupa aruncare (cam 200 Ron la Arrow)Neamtul scrie:Poate reusesti sa-ti cumperi Cormoran Eliminator ES.Au si varianta de 3,90m si parca au si inel de plecare de 50mm.
Comoran Carp Force ES 3.9m 3.5 lb au inel de 50mm, mufare spigot, sunt mult mai ok din toate punctele de vedere (cam 400 Ron la Arrow).
Sigur ca la magazine online s-ar gasi si la alte preturi...
Octavian