lansete[prologic tournament venom nash

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
nikalai
senior
senior

lansete[prologic tournament venom nash

Mesaj de nikalai » 23 Feb 2009, 21:15

Va Salut.
As dori o parere despre aceste doua lansete.[Prologic tournament si Venom Nash]in general cum se comporta in lanseuri la distanta,si daca sint mai bune decit Speed Master[SHIMANO] ptr ca am vazut pe forum,cum ca ar fi mai slabe la mandrina?
Astept parerile dv.
VA MULTUMESC TUTUROR :)
FIR INTINS SI FIRE ZBUCIUMATE ;)

julian mihai
senior
senior

Re: lansete[prologic tournament venom nash

Mesaj de julian mihai » 23 Feb 2009, 22:31

Depinde de tine,eu unul a trebuit sa pun tot acesta intrebare cu ceva timp in urma,si tot despre aceste lansete,si sincer sa fiu am optat in prima faza pentru Nash.
Am mers la magazinul Bigfish sa le vad,si mi sa propus o sedinta de casting(adica,am mers cu ele pe balta si le-am incercat pe amandoua evident cu cineva care se pricepe,crede-ma)
Avand in vedere inaltimea mea de 1,90 mi-am schimbat parerea imediat si am ales Prologic fara sa ma mai gandesc,pur si simplu erau facute pentru mine,pentru calapodul meu.
Am aruncat intre 140-150m cu plumb de 115gr fara nici o problema.
In cea ce priveste mandrina mergi cu mulineta la magazin inainte sa alegi betele si vezi daca se potrivesc,daca au o prindere buna,si eventual la casting cu mulineta ta.
Nu te astepta ca atunci cand cumperi bete noi sa ai super performante,trebuie sa te obisnuiesti cu ele,si dupa aceea vei vedea rezultatele.
Culege informatii in continuare si fa o alegere buna. :-h
FairPlay Team

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 24 Feb 2009, 21:21

Salut MIHAI.
In primul rind iti multumesc ptr informatie.Iar in al doilea rind,ti-as mai cere o parere.Ce mulineta crezi ca sar
potrvi pe un prologic, [Ma gindeam la PRO CARP ELIMINATOR BR 10 PIF de la cormoran,ce parere ai? ]sau
pe[carp-tamer x warp 3,60-3,5ibs. o:-)
Multumesc,si traditionalul
[FIR INTINS]PTR TOTI PESCARI :-h

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 24 Feb 2009, 22:09

in 4 MILIOANE :O cat costa aceste atack-uri reloaded (cel putin la design) ai o multime de alte optiuni mult mai de incredere>>>navi, abiss, cateva modele de la daiwa sau ceva mai sus de la shimano second hand etc. de exemplu am vazut un anunt pe alt site cu super baitrunner 10000 xte-a in stare f buna in 400 de lei bucata. daca vrei noi...abiss si iti raman bani si pentru fir si inaintas de calitate super si caramele pt ala micu
Fishing is life. The rest...just details

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 24 Feb 2009, 22:23

Atunci o sa ramin in principiu pe planul? #:-S
Ce parere ai de OKUMA POWER.L.BAITFEEDER 865 :-??

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Feb 2009, 01:31

Cormoran nu sunt asa rele , mi-e imposibil sa cred ca dupa ce i-au preluat Daiwa , cel putin la mulinete nu stau mai bine an de an . Pretul e intr-adevar mare dar care produs nou nu e acum prea scump fata de anul trecut ?
Okuma PL sunt destul de bune la cat costa ,dar betele Free Spirit Carp Tamer X-Wrap ar merita ceva mai bun. :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 25 Feb 2009, 19:26

daca dispui in continuare de bugetul pentru cormoran, sustin, in continuare ca tica abiss sunt za best in categoria sub 5 milioane, poate chiar si peste. incearca la gipo, la noi in ploiesti afiseaza pretul de raft undeva peste 450 de lei, dar daca te vad nehotarat, ti le lasa undeva in 370 :-q shmecherii de ei. daca scoti banu direct...dai pe ele cat scrie, nici vorba de reducere. le mai poti gasi la unii comercianti care si-au facut stocuri mai serioase de la gipo in perioada reducerilor. okuma sunt ok, dar la asa bete...puncteaza ceva mai sus de PL
Fishing is life. The rest...just details

julian mihai
senior
senior

Mesaj de julian mihai » 26 Feb 2009, 10:38

nikalai scrie:Salut MIHAI.
In primul rind iti multumesc ptr informatie.Iar in al doilea rind,ti-as mai cere o parere.Ce mulineta crezi ca sar
potrvi pe un prologic, [Ma gindeam la PRO CARP ELIMINATOR BR 10 PIF de la cormoran,ce parere ai? ]sau
pe[carp-tamer x warp 3,60-3,5ibs. o:-)
Multumesc,si traditionalul
[FIR INTINS]PTR TOTI PESCARI :-h
Nu stiu ce sa zic in legatura cu mulinetele,eu unul pana nu merg la magazin si le tin in mana,le fac o proba si ma uit atent la ele nu pot lua o decizie.Eu am pus pe ele fox stratos fs10000 si sunt ok.Si inca un lucru foarte important,daca ai deja cumparat un rod pod grija mare cand alegi betele,te poti trezi ca nu se incadreaza bine intre buzbar-uri,lucru care l-am auzit de la un prieten la ultima partida de pescuit si a trebuit sa-si cumpere alt rod pod.Se mai poate intampla ca mulinetele sa se loveasca intre ele cand ai toate lansetele pe rod pod(4 sau 5 buc)iar swinger-ul sa nu cada foarte aproape de inel,DECI mare grija :-h :-h
FairPlay Team

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”