Buna
As vrea sa stiu parerea cuiva despre betele mai sus mentionate adcica FOX Horizon SFD si FX3 3.90 m, 3.5 lb si inel de plecare de 50. Cum se comporta in dril? Cum arunca incarcata doar cu plubii aferenti monturi si cum arunca incarcata cu saculeti?
Multumesc
Lansete Fox (Horizon SFD si FX3)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete Fox (Horizon SFD si FX3)
Am fx3 le folosesc cu mulinete fox stratos mag . , betele sint super , se incarca foarte bine cu plumbi de 120-130 gr. , nu am folosit saculeti , dar am dat cu momitoare mari , de 200-300 gr. cu plumb dau foarte usor la 120-130 m , cu momitoare in jur de 100 m , in drill cu pesti mari sint super , la cei mici trebuie sa fii mai blind , le recomand cu caldura .
Re: Lansete Fox (Horizon SFD si FX3)
Multumesc
Si eu m-am gandit la aceeasi configuratie, dar cu stratosul cu carcasa de grafit. Oricum in 15 o sa fac o mica deplasare Maramures-Dolj(Craiova) sa le tin in mana si sa-mi fac o parere mai exacta.
Si eu m-am gandit la aceeasi configuratie, dar cu stratosul cu carcasa de grafit. Oricum in 15 o sa fac o mica deplasare Maramures-Dolj(Craiova) sa le tin in mana si sa-mi fac o parere mai exacta.