lansete de dunare
Moderatori: gor965, florentiniuga
- ionutniculae
- membru activ
Re: lansete de dunare
Inca nu m-am hotarat, vreau sa-mi fac o idee intai ca oricum nu am bani pentru ele acum. Mai astept poate mai apare altceva pana spre sfarsitul iernii.[/quote]
Pot sa va recomand ceva ... daca doriti
Sunt 2 variante:
- una ieftina, adika cormoran bull fighter
- sau scumpa, adika cormoran black bull
In raport calitate/pret eu recomand black bull de 3.00 m, se pot folosi de pe mal dar si din barca
Sau niste FL de de 3.60m, parca excellent carp de 4.25lb, pt pescuit de pe mal
Sunt 2 variante:
In raport calitate/pret eu recomand black bull de 3.00 m, se pot folosi de pe mal dar si din barca
Never give up
- craparulsef
- Veteran
Anul acesta pentru Dunăre, pescuit din barcă, mi-am achiziționat 3 lansete, Cormoran Black Bull HC Spinning 3.00m, 40-120gr, (după ani de zile, am ajuns la concluzia că lungimea de 3,00 m., pentru un pescuit staţionar din barcă este ideală). Pentru moment sunt mulțumit de ele, am pescuit tot sezonul, nu am avut chiar nici un fel de probleme, suficient de puternice, destul de sensibile pe vârf, bine finisate, le-am folosit cu precădere la șalău, somn şi în mod special la crap ... Ionuț Lucian Niculae, poate confirma că acestă lansetă merită a fi cumpărată pentru cei ce merg la pescuit cu barca.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- ionutniculae
- membru activ
Chiar merita, le-am incercat si chiar sunt f multumit de ele
Doar mi le-a recomandat un profesor
Never give up
- stefan_kwr
- Veteran
Multumesc Ionut. La 30-85 grame, Bull fighter mi se pare ca are o putere c-am mica pentru dunare, nu stiu ce sa zic nu am pus mana pe ea sa o vad in realitate. Black bull nu cred ca este o lanseta pentru pescuitul de pe mal, pe dunare in curent puternic la stationar.Este mai mult o lanseta de spining pentru pescuitul cu jiguri, voblere etc.ionutniculae scrie:
Sunt 2 variante:
Fl -urile sunt prea lungi si deja mai scumpe.
De asta ce parere ai? http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=582
- Marius Vintila
- senior
La avatarul tau esti tu cu profesorul?ionutniculae scrie:Chiar merita, le-am incercat si chiar sunt f multumit de ele
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Marius Vintila
- senior
Mie mi se pare interesanta...Ai avut asa ceva?stefan_kwr scrie:Multumesc Ionut. La 30-85 grame, Bull fighter mi se pare ca are o putere c-am mica pentru dunare, nu stiu ce sa zic nu am pus mana pe ea sa o vad in realitate. Black bull nu cred ca este o lanseta pentru pescuitul de pe mal, pe dunare in curent puternic la stationar.Este mai mult o lanseta de spining pentru pescuitul cu jiguri, voblere etc.ionutniculae scrie:
Sunt 2 variante:
De asta ce parere ai? http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=582
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- stefan_kwr
- Veteran
Nu cred ca isi are rostul aici o discutie pe tema acelui avatarDaywalker scrie:La avatarul tau esti tu cu profesorul?ionutniculae scrie:Chiar merita, le-am incercat si chiar sunt f multumit de ele
- craparulsef
- Veteran
Ștefan, te asigur ca este buna cea de 3,00 m. și de pe mal și din barca, o folosesc de un an aproape, pentru barca este foarte bună, am scos fără probleme în curent pe brațul Sulina anul acesta crapi de până la 7 kg. căci nu au intrat mai mari ... nu ar fi fost o problemă indiferent dacă ar fi fost de trei ori mai grei ... de pe mal întradevăr nu poți arunca la foarte mare distanță, numai că eu pescuiesc doar în deltă şi chiar nu am nevoie să arunc mai mult de 80 metri de la mal!stefan_kwr scrie:... Black bull nu cred ca este o lanseta pentru pescuitul de pe mal, pe dunare in curent puternic la stationar.Este mai mult o lanseta de spining pentru pescuitul cu jiguri, voblere etc....
- stefan_kwr
- Veteran
Am inteles, dar pana nu o vad in realitate nu pot sa zic nimic, plus de-asta are si pretul dublu fata de cat ma gandisem eu sa dau pe o bucata.Oricum pana la sfarsitul iernii o sa ma hotarasc eu la unele.
- craparulsef
- Veteran
Nu mai insist prea mult ... dar ce pot eu sa te rog ... urmărește ceva de la Cormoran, sunt din ce în ce mai bine realizate, au şi o bogată experiență în sens, foarte aproape de bețele de la Shimano ca şi finisaje, iar cele cu inelele cu trei picioare, sa spunem nu mai puțin de 7 la număr pe o lungime de 3,00m sunt foarte rezistente, eu agreez un număr mare de inele în idea de a repartiza cât mai uniform sarcina pe toată lungimea lansetei, poate nu lansez atât de departe, dar am mai spus nu particip la concursuri de casting cu ele, le folosesc în deltă şi-mi este de ajuns. Mai nou cei de la Cormoran au echipamente gen huse pentru lansete, genţi, foarte frumos realizate, orice împerechere gen husa - lansete - genti, arată foarte bine şi sunt foarte rezistente. Nu te supăra că am fost puțin mai insistent, e vina mea îmi plac nemții! Să ai parte de câștiguri suficiente, pentru a putea să-ți faci multe cadouri de genul ăsta!stefan_kwr scrie:Am inteles, dar pana nu o vad in realitate nu pot sa zic nimic, plus de-asta are si pretul dublu fata de cat ma gandisem eu sa dau pe o bucata.Oricum pana la sfarsitul iernii o sa ma hotarasc eu la unele.
- stefan_kwr
- Veteran
Multumesc mult, am sa retin aceste vorbe...
- ionutniculae
- membru activ
Multumesc Ionut. La 30-85 grame, Bull fighter mi se pare ca are o putere c-am mica pentru dunare, nu stiu ce sa zic nu am pus mana pe ea sa o vad in realitate. Black bull nu cred ca este o lanseta pentru pescuitul de pe mal, pe dunare in curent puternic la stationar.Este mai mult o lanseta de spining pentru pescuitul cu jiguri, voblere etc.
De asta ce parere ai? http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=582[/quote]
Nu sunt rele nici astea de la baracuda, dar dupa parerea mea nu se compara baracuda cu cormoran
Black bull poate fi folosit in multe stiluri de pescuit, dar totul se rezuma la buget din pacate
Ceea ce mi se pare corekt e sa le tii in mana si dupa aceea sa alegi, stres in fire
Never give up
- stefan_kwr
- Veteran
Poate nu se compara, dar pe mine ma intereseaza mai putin ce scrie pe ea, lanseta sa fie buna si sa ma inteleg bine cu ea.
- ionutniculae
- membru activ
"stefan_kwr"]Poate nu se compara, dar pe mine ma intereseaza mai putin ce scrie pe ea, lanseta sa fie buna si sa ma inteleg bine cu ea.
Asta am inteles, ideea e sa le tii pe amandoua in mana, si dupa aceea sa te hotarasti, stres in fire
Never give up
Am eu si Baracuda si Cormoran, exact modelele de care se vorbeste mai sus.
Despre Cormoran - sensibile la varf, au locasul acela in care poti monta starlet (deci is utile noaptea), poti arunca si cu plumb de 100, duc. Inele, insa, sunt cam proaste - la vreo 2 mi-a sarit pastila aia de grafit de pe ele. In concluzie, sunt niste bete OK, dar eu le vad ca pe un compromis - daca dai dupa caras si somotel la Dunare, sunt bune. Un punct in plus pentru sensibilitatea varfului si pentru faptul ca-s usoare. |Nu stiu cum s-ar comporta la un drill cu un peste de peste 3 kg, ca n-am prins mai mare cu ele.
Baracuda sunt solide, cinstite. Au fost primele mele lansete. Initial aveam mulinete Tica pe ele, apoi am luat, de curiozitate, de la importator, si mulinete din aceeasi gama. Am fost placut impresionat si de astea - solide, lucrate curat. Eu nu am grija de scule, le bag in namol, nisip, apa, trantesc (na, Cormoreanul nu l-am trantit, cred ca mi-au livrat aia una cu defect, ca avea si un inel stramb, da nu le-am mai zis nimic ), respectiv vreau sa ma tina fara sa ma port cu manusi. Pe Baracuda te boti baza, arunci lejer cu plumb de 150, poti arunca foarte departe cu ele, insa nu vad de ce ai vrea asta la Dunare. Varful nu mai e atat de sensibil (in comparatie cu Cormoranul) insa, per total, le declar castigatoare - chiar imi sunt ...dragi (ceva de genul...betele preferate)
Un compromis, intre astea 2, ar fi Jaxonul (cristalis sau digital). Cel mai bun compromis, foarte usoare, solide, cu varf foarte sensibil, sunt si pe 2,4, pe 2,7 si pe 3m. Lansetele ideale de Dunare, am tras si barca cu ele.
Despre Cormoran - sensibile la varf, au locasul acela in care poti monta starlet (deci is utile noaptea), poti arunca si cu plumb de 100, duc. Inele, insa, sunt cam proaste - la vreo 2 mi-a sarit pastila aia de grafit de pe ele. In concluzie, sunt niste bete OK, dar eu le vad ca pe un compromis - daca dai dupa caras si somotel la Dunare, sunt bune. Un punct in plus pentru sensibilitatea varfului si pentru faptul ca-s usoare. |Nu stiu cum s-ar comporta la un drill cu un peste de peste 3 kg, ca n-am prins mai mare cu ele.
Baracuda sunt solide, cinstite. Au fost primele mele lansete. Initial aveam mulinete Tica pe ele, apoi am luat, de curiozitate, de la importator, si mulinete din aceeasi gama. Am fost placut impresionat si de astea - solide, lucrate curat. Eu nu am grija de scule, le bag in namol, nisip, apa, trantesc (na, Cormoreanul nu l-am trantit, cred ca mi-au livrat aia una cu defect, ca avea si un inel stramb, da nu le-am mai zis nimic ), respectiv vreau sa ma tina fara sa ma port cu manusi. Pe Baracuda te boti baza, arunci lejer cu plumb de 150, poti arunca foarte departe cu ele, insa nu vad de ce ai vrea asta la Dunare. Varful nu mai e atat de sensibil (in comparatie cu Cormoranul) insa, per total, le declar castigatoare - chiar imi sunt ...dragi (ceva de genul...betele preferate)
Un compromis, intre astea 2, ar fi Jaxonul (cristalis sau digital). Cel mai bun compromis, foarte usoare, solide, cu varf foarte sensibil, sunt si pe 2,4, pe 2,7 si pe 3m. Lansetele ideale de Dunare, am tras si barca cu ele.