Buna seara, vreau sa achizitionez 4 lasnsete + mulinete pentru pescuit la crap. Am numai experiente neplacute in dealungul anulor dupa achizitionarea loc, pe scurt :
- prima data mi-am luat 4 bete rigide, crezand ca voi prinde marea captura insa in momentul in care trageam aveam numai rateuri 80%
- a doua oara cand a inceput iar sezonul m-am gandit sa imi schimb betele si de data asta mi-am luat iar 4 bete, mai fine... cand am ajuns pe malul apei surpriza ! cand am vrut sa il arunc am observat ca acesta s-a facut arc desi foloseam un plumb de maxim 100g. In drill se comporta binisor, inca aruncarea e un chin.
Acum cand incepe perioada vreau sa imi cumpar alte bete insa am nevoie de ajutorul vostru.
In concluzie doresc un bat+mulineta care sa se comporte bine in timpul aruncarii cat si in drill, vreau sa arunc si la distanta...
Lasati link cu ce folositi dvs. sau ce imi recomandati.
Va multumesc.
Lansete crap
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete crap
Va multumesc pentru raspunsuri. Am comandat HAKUYO MTX 14 ( 3,90 M - 3,75 Lbs) Inel Plecare 40 si acuma caut o mulineta care sa se potriveasca. Am gasit ceva de la Daiwa dar mai caut.