lanseta spod???

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
gadjo
senior
senior

lanseta spod???

Mesaj de gadjo » 28 Noi 2008, 21:47

Salutare,
Imi poate zice cineva daca se poate pescui si cu o lanseta pt.spod (5lbs) ?
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Re: lanseta spod???

Mesaj de IULIAN C » 28 Noi 2008, 22:17

Da de ce nu?
Am facut-o eu cu D-l Florentin Iuga in concurs,spodul a fost folosit ca si rezerva incarcata...ai avantajul ca te "infigi" in ea fara teama,dar la drill,mai ales cu ciortan....simti doar niste zvacniri...tre sa lucrezi mai mult din mulineta,dar s-o folosesti la pescuitul de relaxare....pierzi exact ce-i mai important:placerea drillului
-Parerea mea!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

gadjo
senior
senior

Mesaj de gadjo » 28 Noi 2008, 22:43

IULIAN C scrie:Da de ce nu?
Am facut-o eu cu D-l Florentin Iuga in concurs,spodul a fost folosit ca si rezerva incarcata...ai avantajul ca te "infigi" in ea fara teama,dar la drill,mai ales cu ciortan....simti doar niste zvacniri...tre sa lucrezi mai mult din mulineta,dar s-o folosesti la pescuitul de relaxare....pierzi exact ce-i mai important:placerea drillului
-Parerea mea!
Multumes mult pt.raspuns
Stiu ca pierd placerea drilului dar am ramas in gaura de bani pt ca am luat mai multe lucruri de care aveam nevoie si ma gandesc ca daca pana in primavara nu reusesc sa mai imi iau o lanseta as fi nevoit sa folosesc si acest spod ca sa nu am rod-podul incomplet.(are 3 posturi iar io am 2 lansete obisnuite si un spod).
www.planetcarp.ro

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Noi 2008, 23:29

Merge si spodul pescuit ! Mai ales in ape curgatoare ,la peste mare ,in agatatura ! Pe balta pescuieste-l izolat (in afara patului de nada )si cu reglaj bun la mulineta !(socurile vor fii preluate de fir si frana o sa-si faca treaba)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 29 Noi 2008, 00:31

merge si cu spodul, mai ales la dunare, duce greutati mai mari si extragi pestele din agataturi ca pe dopul de sampanie. se poate incarca mai bine cu saculeti naditori mari, alaturi de plumb
un fel de corcitura, intre spod si lanseta, mi se pare sert powerspod, cunoscut fiind faptul ca sert lucreaza pe blancuri mai moi
tocmai sapt asta mi-am cumparat unul, este destul de elastica pentru 5 lbs, dar suficient de puternica pentru bulgari mari de mada sau rachete mari, cam grosolana pentru o lanseta, am botezat-o Frankie, de la Frankenstein
Fishing is life. The rest...just details

gadjo
senior
senior

Mesaj de gadjo » 29 Noi 2008, 14:28

marian_popescu scrie:merge si cu spodul, mai ales la dunare, duce greutati mai mari si extragi pestele din agataturi ca pe dopul de sampanie. se poate incarca mai bine cu saculeti naditori mari, alaturi de plumb
un fel de corcitura, intre spod si lanseta, mi se pare sert powerspod, cunoscut fiind faptul ca sert lucreaza pe blancuri mai moi
tocmai sapt asta mi-am cumparat unul, este destul de elastica pentru 5 lbs, dar suficient de puternica pentru bulgari mari de mada sau rachete mari, cam grosolana pentru o lanseta, am botezat-o Frankie, de la Frankenstein
Eu tot un sert am luat (BLACK SPOD)
www.planetcarp.ro

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 01 Dec 2008, 02:26

presupun ca l-ai luat la mana a doua, niste powerspoduri mai vechi, identice, din cate stiu eu, tot pe 5 lbs
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”