intrebare

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
maryn_vs
membru activ
membru activ

intrebare

Mesaj de maryn_vs » 26 Iun 2009, 19:27

uitindu-ma pe net am gasit aceasta lanseta care imi pare interesanta ...dar as vrea sa stiu ce fel de actiune are si inelul de plecare ce dimensiune are....http://www.profishing.ro/Lansete/Telesc ... -3040.html si am vazut aceeasi firma dar aveau din 2 buc iar actiunea este semi-rapida ....

marian_popescu
Veteran
Veteran

Re: intrebare

Mesaj de marian_popescu » 26 Iun 2009, 22:40

lansetele sunt bunicele, sunt suficient de tzepene. acum nu trebuie sa pui boticul la chestii gen carbon 96%, mandrina tip fuji etc, putere de aruncare 180 de grame, etc, minciunele pur comerciale. in definitiv, hakuyo este o marca respectabila de europa, niro etc. nu marimea inelului de plecare mi se pare o problema, se afla la distanta destul de mare fata de mandrina. mai mult ar trebui sa te intrebi despre dimensiunile reduse ale celorlatte inele, in special a celui de varf. cu un set de inele adecvate, lanseta cred ca s-ar comporta mai frumos. este suficient de tzeapana si nu cred ca ar fi dezechilibrat-o prea mult. acum sper ca nu incepi si tu cu mania inelelor de 50. cel putin, raportandu-ma la dimensiunile mulinetelor de care te aratai interesat acum ceva vreme, cred ca astea ti-ar fi mai mult decat suficiente
Fishing is life. The rest...just details

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 27 Iun 2009, 07:33

marian_popescu scrie:lansetele sunt bunicele, sunt suficient de tzepene. acum nu trebuie sa pui boticul la chestii gen carbon 96%, mandrina tip fuji etc, putere de aruncare 180 de grame, etc, minciunele pur comerciale. in definitiv, hakuyo este o marca respectabila de europa, niro etc. nu marimea inelului de plecare mi se pare o problema, se afla la distanta destul de mare fata de mandrina. mai mult ar trebui sa te intrebi despre dimensiunile reduse ale celorlatte inele, in special a celui de varf. cu un set de inele adecvate, lanseta cred ca s-ar comporta mai frumos. este suficient de tzeapana si nu cred ca ar fi dezechilibrat-o prea mult. acum sper ca nu incepi si tu cu mania inelelor de 50. cel putin, raportandu-ma la dimensiunile mulinetelor de care te aratai interesat acum ceva vreme, cred ca astea ti-ar fi mai mult decat suficiente
nu vreau inel de 50 dar macar de 25-30 sa fie si as vrea sa-i pun aceasta mulineta http://www.profishing.ro/Mulinete/Baitr ... -1346.html ...crezi ca merge? multam de raspuns

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 27 Iun 2009, 22:15

ai MP
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”