aero scrie:salut , eu am acele jrc-uri . sunt foarte ok pt. pretul lor ,arunca fara probleme suta de metri in combinatie cu okuma pl 860!
Super tare ,felicitari ,trebuie ca esti un bun aruncator si problema este rezolvata ,poti arunca si 100 de m si ai si placere in drill cu acest tip de lansete, dar eu personal ma indoiesc ca orice pescar de pe balta care arunca in limitele normalului poate arunca 100 de m cu lanseta aia in conditii uzuale de pescuit (fir mai gros de 20 ,boilies mare ca momeala ,eventual un minuscul saculet de PVC ,vant ,etc).
Ziceai undeva mai jos ca lansetele din 3 buc se foloseau inainte vreme ,poate ,dar stramosii nostrii nici nu aveau termene de comparatie vis a vis de distantele de aruncare ,si noi pe vreamea lui Ceasca aveam numai Dacia ,care era beton ,dar in alte locuri se fabrica Mercedes si cand Mertzanu a ajuns si pe la noi subit nu am mai apreciat in acelasi fel batrana Dacie.
Eu nu cunosc JRC Contact in schimb din nefericire am rupt un Defender in aruncare ,tocmai cand ma sfortam sa arunc cat mai departe ,ce-i drept a fost vina mea ,am pus direct Pb de 125 gr ,am lasat firul o leaca mai lung de primul inel si am plesnit batul. A fost prima si sper ca ultima mea experienta cu lansete rupte.
Eu as avea totusi mai multa incredere in Hakuyo.
Fire intinse.