FL Excelent crap 3.60, 3 sec, 4.25 lbs
Moderatori: gor965, florentiniuga
- ali_sef2007
- senior
FL Excelent crap 3.60, 3 sec, 4.25 lbs
-Astept parerile celor care detin (sau nu detin) aceste lansete .Multumesc anticipat
Re: FL Excelent crap 3.60, 3 sec, 4.25 lbs
frumusele, dar sa exagerat cu tc. poate gresesc dar sunt undeva pe la 3.5 - 3.75 lb. la banii lor sun ok.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
- ali_sef2007
- senior
da multumesc pentru postare ,am 4 asemenea lansete (nepescuite) , desi sunt cam groase la varf.poate de aceea au 4,25 lbs (am agatat firul de ceva solid ,am tras tare sa vad cum se comporta ,se indoaie tot batul ,(de la cotor la varf).
rog un cunoscator sa-mi spuna daca este normal cum se comporta batul in comparatie cu 4,25 lbs
rog un cunoscator sa-mi spuna daca este normal cum se comporta batul in comparatie cu 4,25 lbs
Prietene,am modelul vechi de acum 5 ani,pe atunci se numea Master Carp si desi intre timp mi-am cumparat altele cu nume mai sonore,inca nu m-am hotarat sa le vand.Intr-adevar TC-ul e putin exagerat,dar in rest sunt ok.Eu le-am folosit de multe ori ca spod si poate si de asta s-au cam inmuiat,dar alte probleme n-am avut cu ele.Nu am incercat modelul pe care-l ai tu,dar daca sunt ca Master-urile,si daca nu te omori cu concursurile eu zic ca e o investitie buna.