CARACTERISTICI:
- LUNGIME : 3,60 m .
- GREUTATE : 465 g .
- TRONSOANE : 7 .
- ACTIUNE : semi-parabolica , 100 - 200 g
- MATERIAL : carbon compozit .
- INELE : SIC , plecare 30 mm, varf 8 mm.
- L.TRANSPORT : 90 cm .
- HUSA : material textil .
Stiu, numai este la moda sa iei lansete telescopice, dar una din 2/3 bucati, chiar n-am unde sa o bag in portbagaj si sa le tin pe plafon, in nici un caz.
Ce parere aveti despre aceasta lanseta? Nu ma intereseaza sa ma tina o viata, macar 2 veri, (10-15partide de pescuit, dar si alea sunt multe, nu merg in fiecare weekend la pescuit)
Aceste lansete, vad ca le are Dan Mitranescu pe site, inainte sa trec pe la el la magazin, vreau ceva pareri.
Nu vreau nici ceva scump, pentru ca : 1. Nu sunt genu sa dau banii pe ceva ce nu folosesc in fiecare zi. 2. Le cam scap pe jos, cum le scot din apa, asa le bag si-n portbagaj. (am citit pe un forum, ca a scapat un mtx pe ponton si s-a crapat partea de sus). Ma interseaza, sa nu cedeze la lansare, cand scot un peste
+ O mulineta, care credeti ca ar fi buna pentru aceasta lanseta.
Multumesc.
FL ANGLER 3,60
Moderatori: gor965, florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
Re: FL ANGLER 3,60
tot la dan erau betele baracuda storm gasesti de la 3m3,3m3,6m.....sunt foarte rezistente,am pescuit 3 ani cu ele si nu am avut probleme,sunt telescopice,sub 90 lei buc ....
Re: FL ANGLER 3,60
Faza e, ca nu ma intereseaza nici prea scumpe. Nu sunt pescar de competitie si nici marele pescar, sunt altii mai buni ca mine, poate candva ma va prinde microbul mai bine si voi avea dare de mana, acum incep si eu cu astea, sunt mai incepator. Eram curios daca-s bune, daca a mai avut cineva.