daiwa mission carp si daiwa missionx carp

Moderatori: gor965, florentiniuga

nimitz
membru activ
membru activ

Re: daiwa mission carp si daiwa missionx carp

Mesaj de nimitz » 06 Mar 2011, 11:33

da le am dar sant aduse din depozitul daiwa din germania
sant din doua bucati au 3,66 m 3,5 lbs 6 inele cel de plecare de 50 asezat un pic mai sus decat la mission x iar inelul de varf de 16 ,blancul e mai subtire decat la mission x si mai nervos are actiune de varf si se incarca foarte rapid dar cu plumb de 115- 120 iar filetul mandrinei este din aluminiu finisajele foarte atent lucrate si spre deosebire de mission x inelele sant sic nu aluminium oxide,mufare inversa
in catalogul de pe daiwasports.co.uk nu apar dar am inteles ca si importatorul nostru a adus dar nu foarte multe fiind un pic mai scumpe undeva la 550 ron fiind probabil varful lor de gama la aceasta categorie

Neamtul
Veteran
Veteran

Re: daiwa mission carp si daiwa missionx carp

Mesaj de Neamtul » 06 Mar 2011, 12:17

mihaiitu scrie:da nu arata rau crosscast dar parca as lua ceva din gama real four sau hard-bodyz de la daiwa
dar ti-am zis nu ma grabesc pana nu vad cum stau bblc-urile pe bete
ai vazut daiwa exliner 5000e?
mi se pare ca arata bine insa nu am vazut-o live asta-i treaba
mersi de sfat
mai reflectez asupra lucrurilor
dar stii m-am obisnuit cu baitrunner si mie cam peste mana sa lucrez fara mie ca fac tiganii astept sa inchid din manivela si intep si se duce dracu firul :))
crosscast inca nu a aparut la noi din cate stiu si vine undeva la 370 lei maxim si nu e nu stiu ce ,arata bine dar imi mentin prima parere despre daiwa
mai vedem
by
Exliner l-am avut in mana.Mulineta e usoara,din aluminiu.Carcasa e construita pe principiul Hard Body Z,are pick up -ul ala smecher Airbail,are tambur conic destul de mare dar are si dezavantaje.Nu are frana rapida QD si nu are tambur de rezerva si manivela pare ieftina(cu toate ca e din aluminiu).
Recomandarea mea ar fi Windcast X.Au jocuri la fel de mici ca oricare alta Daiwa la aceasi bani,au QD au tambur de rezerva,sunt usoare,compacte,manivela din inox,5 rulmenti CRBB(rezistenti la coroziune).La 600lei e o alegere buna.
Probabil in maxim 1 saptamana o sa-mi cumpar si eu mulinete noi din gama Daiwa.O sa-ti spun ce am ales,avantaje,dezavantaje.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”