cormoran vs daiwa

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
maryn_vs
membru activ
membru activ

cormoran vs daiwa

Mesaj de maryn_vs » 16 Mai 2010, 16:00

trecind pe la magazinul de pescuit din oras am obs 2 modele de lansete care abia le-au adus ....si acestea sunt
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 90_377_667 si
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 90_377_670
acuma e beleaua fratilor ca amindoua au puterea de aruncare 3.5 lbs si as dori sa stiu care dintre cele doua e mai buna ca la preturi sunt apropiate ; dimensiunea inelelor de plecare m-ar interesa si cu ce plumbi s-ar incarca mai bine ...precizez ca le voi echipa cu mulinete okuma lb 665. astept parerile voastre pro sau contra.acuma am niste lansete telescopice sert uploader 3.60...o zi buna va urez.

maryn_vs
membru activ
membru activ

Re: cormoran vs daiwa

Mesaj de maryn_vs » 18 Mai 2010, 11:12

chiar nimeni nu stie nimic despre aceste lansete....m-ar interesa daca se merita sa fie luate sau nu...

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 18 Mai 2010, 22:59

La banii aia oricum faci un compromis.Ia-o pe aia careti place mai mult,amandoua isi fac treaba destul de bine.Din cate am inteles black widow e mai moale. :-/ Depinde ce tip de actiune iti place mai mult.Oricum,nici Cormoranul nu e o lanseta rapida.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 19 Mai 2010, 12:01

maryn_vs scrie:......
acuma e beleaua fratilor ca amindoua au puterea de aruncare 3.5 lbs.............
N-au puterea asta de aruncare !...daca te referi la TC ! :D
Puterea de aruncare e exprimata in gr. , cum e la Cormoran specificat 40-100 gr !
Eu as merge pe Daiwa ,ptr. ca mulinetele Okuma nu se prea impaca cu mandrinele DNPS (conice ,cum are Cormoran ) . Nu e o regula fixa ,dar daca nu poti verifica inainte mai bine sa te feresti !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

bradlly
senior
senior

Mesaj de bradlly » 19 Mai 2010, 16:36

Cormoran a fost cumparat de Daiwa, si reprezinta la ora actuala o gama low spre medium a celor de la Daiwa, eu unul am mai multa incredere in Daiwa. Incearcale cu mulinetele pe care le ai si tinele in mana, vezi care se echilibreaza mai bine.
APS Bucuresti
www.pescar-sportiv.ro
Alexandru Brad
0720.990.295

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 19 Mai 2010, 19:29

multumesc oricum de parerile voastre eu deja am 4 buc longbow marimea 65 dar am sa ma mai gindesc daca o sa-mi iau cormoran sau nu....ms oricum ptr sugestii... am sa ramin la sert uploader pina voi vedea o alta alternativa....si ar trebuie sa va dau o bere la fiecare din pacate nu am venit la greva generala ca sa mai putem impartasi anumite chestiii din a pescuitului... respect pentru cei care au postat pe forum....

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”