Dupa multe tentative esuate in copilarie de a deveni pescar a venit vremea ca la 29 de ani sa incerc cu adevarat sa devin. Si am citit si am tot citit despre scule mai ieftine mai scumpe, si mi am schimbat si ideea despre buget samd. Daca la inceput eram hotarat sa investesc 200 ron intr un combo lanseta + mulineta acum m am oprit pe la 500-600 de lei. Si chiar ma opresc la valoarea asta. Ajunge...

M am hotarat sa cumpar 2 lansete+mulinete crap si 2 pt feeder. Cam astea ar fi stilurile care ma atrag.
Cat astep dupa crap sa dea in ele ma joc la feeder ca sa mearga berea. Apropo cu lansete de feeder pot sa pescuiesc si cu pluta ?
Cam astea ar fi ideile mele:
CRAP
2 X Hakuyo MTX 14 + 2 X Mulineta Okuma Power-Liner Pro PL1065
sau
2 X Lanseta Shimano Alivio CX 3,96m 3,50Lb + 2 X Mulineta Shimano Baitrunner 6000 DL
FEEDER
2 X Lanseta Cormoran FEEDER TS 180 3,90m/180g + 2 X Mulineta Okuma Trio Baitfeeder 40
sau
2 X Lanseta Shimano Alivio BX Medium Feeder 3,66 + 2 X Mulineta Shimano Baitrunner DL - 4000FA
Sincer combo urile de la firme diferite ma atrag mai mult, cele de la Shimano le am adaugat doar pentru ca sunt Shimano si am inteles ca sunt calitative dar eu unul as prefera betele Hakuyo si respectiv Cormoran (din ce am citit ar avea cea mai buna calitate pret) iar mulinetele Okuma ma atrag intr un fel aparte (mai bine echipament aproape de top de la un brand mai mic care nu vinde numele decat entry level de la un nume mare).
Diferenta de pret intre combo urile Shimano si restul de scule nu este mare, de aceea m am orientat in zona asta de produse.
Eventual si alte sugestii.
Apropo pe langa ele ce ziceti si de 2 X Varga Shimano Alivio AX TE 3-600 ?
Multumesc anticipat pentru ajutor.