Chub Outkast Plus 50

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
mirceasd
Veteran
Veteran

Chub Outkast Plus 50

Mesaj de mirceasd » 07 Iun 2011, 21:50

Sal ,au aparut noile Outkast-uri cu inel de plecare de 50 si lungime de 13 " .In descriere zice ca sunt la fel de puternice in aruncare si placute in dril ca cele vechi cu diferenta ca sunt mai subtiri si mai usoare.
A folosit cineva lanseta noua? Eu mi-am comandat azi un set de 4 buc dar de 12 ,6 " si 3,25 lbs si peste 2 saptamani va pot spune cum sunt.
Vad ca au aparut multe anunturi cu Outkast-urile vechi la vanzare ,inseamna ca baietii le vor si ei pe cele noi?
Care e parerea voastra?
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.

mirceasd
Veteran
Veteran

Re: Chub Outkast Plus 50

Mesaj de mirceasd » 14 Iun 2011, 18:09

Au ajuns,
arata bine ,acelasi dsign minimalist ,tipic englezesc dar atent totusi la detalii ,sunt ceva mai usoare zic eu desi nu le-am cantarit si sigur sunt mai subtirele.Actiune progresiva si.....restul cand ma duc pe balta cu ele.
Fire intinse.

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 16 Iun 2011, 16:55

Fiind un fost posesor de Chub-uri pot spune ca sunt niste lansete excelente placute in drill ,dar limitate din punct de vedere al aruncarilor la distante mari .
Treaba cu noul model cu inel de 50 cred ca este o "schema" de marketing si atata tot .
Sa le stapanesti sanatos . :)
Dan Serban

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 17 Iun 2011, 09:31

Am fost si am vazut noile model de Chub si pot spune ca arata mai bine decat modelul anterior ; lucrate finut , blank slim .. cele cu inel de 50 mi se par un pic grele , dar raman la ideea ca nu sunt lansete pt distanta mare .
Dan Serban

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 17 Iun 2011, 09:45

Care ar fi motivele pt care afirmi ca sunt limitate din punct de vedere al aruncarilor la distante mari?

mirceasd
Veteran
Veteran

Mesaj de mirceasd » 19 Iun 2011, 16:09

sdaniel scrie:Fiind un fost posesor de Chub-uri pot spune ca sunt niste lansete excelente placute in drill ,dar limitate din punct de vedere al aruncarilor la distante mari .
Treaba cu noul model cu inel de 50 cred ca este o "schema" de marketing si atata tot .
Sa le stapanesti sanatos . :)
Aprecierea ta este 100% corecta si iata de ce:
1. talonul este mai scurt decat la o lanseta de distanta mare;
2. inelele mai mari ingreuneaza nejustificat lanseta.

Cu toate acestea am reusit lansari (cu fir de 20 si Pb de 100 gr fara forfac) de 130 m ,mai putin cu cca 17 m decat dau cu MTX 14 si mai putin cu 12 m decat dau cu FS.
Oricum lanseta imi face placere ,desi pare mai grea decat MTX este mai placuta in drill ,la peste sub 5 kg.Una peste alta arata si bine si se comporta si bine.
Fire intinse

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 20 Iun 2011, 15:24

Laurentiu scrie:Care ar fi motivele pt care afirmi ca sunt limitate din punct de vedere al aruncarilor la distante mari?

Nu stiu daca mi-au iesit 5 aruncari peste 135m cu montura si fir de 0.20 .. este strict parerea mea poate altii pot arunca mai mult ca mine .

Acum am mtx14 si dupa o partida cu ele pot spune "din ochi" ca arunc mai mult decat cu chub-urile cu fir de 0.25 si montura.. inca nu am apucat sa masor pe pamant , poate ma inseala apa .
Dan Serban

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”