Chub outkast 3.9m 3,5 lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
- cremine silvian
- membru activ
Re: Chub outkast 3.9m 3,5 lb
si cum se comporta k vreau sa imi cumpar si eu ?
Excelent! Pe mine m-au cucerit. Mi-am luat si spodul tot outkast, foarte bun si el.
Bine ca ne-am lamurit ...pe sit-ul lor e clara treaba de la inceputul anului (au inel de 50 doar cele 2 variante de 3.60 m cu TC de 3 ,respectiv 3.5 lbs) . Pe de alta parte pozitia inelului de 40 la batul de 3.90 am inteles ca e la 112 cm de piciorul mulinetei ,cam echivalent cu pozitia unuia de 50 la batul de 3.60 (undeva pe la 92 cm )laurkro scrie:Posibil sa fie la cele de 3,6 m, eu le am pe cele de 3,9 m, dar cu inel de plecare de 40.
- cremine silvian
- membru activ
ce sa iau pana la urma ? de 3,60 sau de 3,90 :roll: gor 956 ?
Eu zic sa iti iei cele de 3,6m 3,5 lbs, sunt si mai scumpe dar parca arata mai bine , eu le-am vazut si pe cele de 3,9 m dupa ce le-am cumparat pe cele de 3,6m 3,5 lbs si sincer imi pare bine ca am ales pe cele de 3,6m 3,5 lbs cu inel de 50mm, oricum este alegerea ta.
BORN TO FISH
- cremine silvian
- membru activ
merci, ma orientez eu pana la urma...
- iulian petre
- Veteran
=========================iulian petre scrie:rog pe cine are bat de 3,90-3,5 lb-nu conteaza inelul 40-50 si merge la pescuit undeva sa ma anunte ca vreau sa-l testez si eu ......daca se poate .....important ! eu sunt din BUCURESTI,,,
PETRE IULIAN-GOLD TEAM.
macar de 3,60-inel 50 poate are cineva...
- alex_mures
- membru activ
chiar asa sa nu gasesti pe nimeni din Bucuresti cu macar un bat Chub
se vede ca le distribuie baietii din Craiova
se vede ca le distribuie baietii din Craiova
Personal as opta ptr. 3.60 m - 3.5 lbs inel de 50 !cremine silvian scrie:ce sa iau pana la urma ? de 3,60 sau de 3,90 :roll: gor 956 ?
- cremine silvian
- membru activ
si eu tot asa cred.
- cremine silvian
- membru activ
te rog sa imi spui si mie care sunt mai usoare?
- cremine silvian
- membru activ
cineva a spus k sunt grele amandoua...
Man ,nu am habar ...si eu tot caut sa stiu greutatea unui model Outcast ,lungimea levierului (de la capat pana la mandrina) ,grosimea blankului deasupra mandrinei (eventual in zona clipsului) si grosimea blankului in zona de mufare ...si nu gasesc pe nicaieri ! In principiu ,seria aia de inele incepand de la 50 atarna destul de greu si cred ca batul Outcast 50 e mai greu si decat Outcast de 3.90 m !cremine silvian scrie:te rog sa imi spui si mie care sunt mai usoare?
P.S
De multe ori greutatea mare indica si un blank mai gros in carne .
Absolut toate lansetele cu blank ultraslim pe care am pus mana la Expoaventuri erau grele cu draci ...ptr. gustul meu !
- cremine silvian
- membru activ
aha, merci mult.
Pescuiesc cu Outkasturi de 3 ani de zile de cind au aparut pe piata.Am 3 in 12 ft 3 lbs si ca marker cea de 13ft 3,5 lbs.Pina acum sint foarte multumit de ele in cea ce priveste aruncatul si drilurile sint super.La aruncat cu monofil de 0,35 si inline de 102 gr cam intre 90-100 m cu fir textil Spiderwire de 0,17 si acelasi plumb cam intre 130-140 m.
Driluri pina acum cel mai spectaculos a fost un crap oglinda de 19,7 kg scos afara inclusiv cu vreo 10 kile de buruiana.Diferenta dintre 12 si 13 ft este destul de vizibila blankul este mult mai gros si 13 ft este si mult mai grea.Pentru pretul la care se vind nu cred ca exista ceva mai bun in acest segment de pret si mai ales ca Chub da si garantie pe viata la aceste bete.Seriile noi de bete Chub(Vantage si Outkast) sint facute in Anglia la House of Hardy unde se fac si betele Greys.Blankurile de la Outkast sint aproape identice cu cele de Greys Prodigy numai ca kevlarul lau lasat mai scurt la Outkast.Sper ca am reusit sa va ajut cu ceva.
Driluri pina acum cel mai spectaculos a fost un crap oglinda de 19,7 kg scos afara inclusiv cu vreo 10 kile de buruiana.Diferenta dintre 12 si 13 ft este destul de vizibila blankul este mult mai gros si 13 ft este si mult mai grea.Pentru pretul la care se vind nu cred ca exista ceva mai bun in acest segment de pret si mai ales ca Chub da si garantie pe viata la aceste bete.Seriile noi de bete Chub(Vantage si Outkast) sint facute in Anglia la House of Hardy unde se fac si betele Greys.Blankurile de la Outkast sint aproape identice cu cele de Greys Prodigy numai ca kevlarul lau lasat mai scurt la Outkast.Sper ca am reusit sa va ajut cu ceva.