Cosmine stii ca sunt adeptul lucrurilor bune in raport calitate pret si nu sunt influentat de reclama agresiva a unor marci sau descrierile pompoase,Fluoroclear chiar este bun si in timp isi pastreaza calitatile conteaza mult si treaba asta,cu 0,23 am pescuit 2 concursuri si inca doua partide de relaxare a cate 24 respectiv 48 de ore am prins cam 650 de kg si inca am baza in el,ce sa vreau mai mult la pretul pe care il are????????Qnyx scrie:Pai tocmai aici e chestia.............firul e facut de firma DAM din Germania, dar culmea este ca nu se comercializeaza in Europa. Il poti cumpara online de aici, cu o simpla carte de credit. Si ca sa il supar un pic pe George, P-Line mi se pare o mare porcarie.
Chub outkast 3.9m 3,5 lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
- george-alexandru
- Veteran
Re: Chub outkast 3.9m 3,5 lb
- stefanflorin
- Veteran
Nu am auzit pe nimeni pe forumul asta sa vorbeasca de Daiwa Sensor. Un fir ff bun (cam elastic pt unii dar perfect pt mine) eu il cumpar de aici cu 6-7 lire / rola bulk si nu cred ca vreo alta firma vinde la asemenea pret asemenea fir. Recomand culoarea maro, cel crystal am auzit ca e slab. Firul asta se vinde de ani si ani si tot nr 1 e pe piata UK. Iti poti permite sa il schimbi des fara pareri de rau. Nu va lasati pacaliti de raportul diametru/kg (lb) sunt ferm comvins ca firul poate mult mai mult decat ce scrie pe role. La rola de 0.24 (sau 0.235 cum scrie pe rolele bulk)firul are de fapt 0.22 asa ca atentie. Astept pareri! 8)
Work is for people who can't fish!
- roataclaudiu
- senior
sa inteleg ca cel la rola de 1000m nu e bun? mi se pare mai avantajos sa dai 70ron pe 1000m decit 32ron pe 270m!iulian petre scrie:p -line fluorocler e singurul bun dar....la rola de 270 metrii ....firul e o "consumabila" asa ca decat sa d-au o caruta de bani pe el si sa-l tin mult s-au sa-l stric(agatatura,scoici,etc) mai bine cumpar unul bunicel la pret rezonabil si-l schimb cat mai des...
in comparatie cu kryston (krystonite) p-line cum e ? mai slab?
CS Ovidius
Inelele la lansetele ChubOutkast sunt drepte sau rotunde pe interior? Ma intereseaza ca vreau sa-mi iau si eu asa ceva. Multumesc.
- VulcanescuDragos
- membru activ
Nu stiu cred k sunt rotunde
- VulcanescuDragos
- membru activ
Poze cu lansetele CHub Outkast http://www.99poze.ro/Horizon_Chub/
Salutare.
Posesorii acestei lansete daca sunt amabili sa-mi zica daca au aruncat cu naditoare(korda sau altele) si cum s-a descurcat lanseta in aruncare?...
Deobicei pescuiesc cu naditoare si sunt interesat de aceasta lanseta,... daca pot arunca linistit cu ia fara sa am surprize neplacute...
Mersi pentru ajutor.
Posesorii acestei lansete daca sunt amabili sa-mi zica daca au aruncat cu naditoare(korda sau altele) si cum s-a descurcat lanseta in aruncare?...
Deobicei pescuiesc cu naditoare si sunt interesat de aceasta lanseta,... daca pot arunca linistit cu ia fara sa am surprize neplacute...
Mersi pentru ajutor.
Fir intins!
- STAN MIHAI
- membru activ
maine merg la pescuit si voi folosi naditoare cu acestelanseteGabriel scrie:Salutare.
Mersi pentru ajutor.
o sa scriu parerea mea pe forum
- alex_mures
- membru activ
de unde ai loat betele?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Au la Carpio ...sau aveau ,ca ofteaza lumea dupa ele !
- alex_mures
- membru activ
Salutare.
Mihai mersi mult de ajutor.....
Astepttt............. :mrgreen:
Mihai mersi mult de ajutor.....
Astepttt............. :mrgreen:
Fir intins!
salutare ce actiune au ? parabolica sau progresiva de virf.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE