chub+okume
Moderatori: gor965, florentiniuga
chub+okume
Salut prieteni,
Am nevoie de niste informatii daca poate cineva sa ma ajute.As vrea sa iau niste lansete Chub Outkast sa le imperechez cu Okume Powerliner .Intrebarea mea este daca mandrina de la Chuburi permite pt.ca stiu ca unele lansete nu suporta orice tip de mulineta.E o problema legata de talpa mulinetei din cate stiu.Daca are sau a folosit cineva acest ansamblu lanseta -mulineta mi-ar fi foarte de folos sa stiu.
Va multumesc
Am nevoie de niste informatii daca poate cineva sa ma ajute.As vrea sa iau niste lansete Chub Outkast sa le imperechez cu Okume Powerliner .Intrebarea mea este daca mandrina de la Chuburi permite pt.ca stiu ca unele lansete nu suporta orice tip de mulineta.E o problema legata de talpa mulinetei din cate stiu.Daca are sau a folosit cineva acest ansamblu lanseta -mulineta mi-ar fi foarte de folos sa stiu.
Va multumesc
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- STAN MIHAI
- membru activ
Re: chub+okume
e perfect deci nu sunt probleme ca la sonik-uri ca bani sa schimb mulinetele nu mai sunt
Va multumesc
Va multumesc
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
ce prpbleme au avut lansetele?gadjo scrie:e perfect deci nu sunt probleme ca la sonik-uri ca bani sa schimb mulinetele nu mai sunt
Va multumesc
crap.ro
Nu au nici o problema, au mandrinele de 18 cele pana-n 3lb, parca, dar pilesti putin talpa la mulineta in varf si ai terminat discutia. Eu asa am facut.mikif scrie:ce prpbleme au avut lansetele?gadjo scrie:e perfect deci nu sunt probleme ca la sonik-uri ca bani sa schimb mulinetele nu mai sunt
Va multumesc
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
Cred ca tipul mandrinei e problema nu marimea ei ! PL nu prea intra in tipul DNPS chiar daca talpa e subtire si intra perfect intr-o mandrina clasica (DPS) de 18 .
Merg perfect si se echilibreaza foarte bine.Eu am avut Okuma pl860 si Chub Snooper ,lansetele sunt peste asteptari,merita toti banii asa!
- suciu adrian
- junior
BUNA ZIUA.IMI PUTETI SPUNE CE ACTIUNE AU LANSETELE CHUB OUTKAST SI CATEVA DETALI DESPRE EL DACA MERITA SAU NU,ESTE MOALE SAU RIGID.SI EU VREAU SA LE COMBIN CU POWER-LINER.EU AM NEVOIE DE LANSEURI LA DISTANTA DAR PESCUIESC SI IN AGATATURA CATEODATA,VOR FACE FATA PESCUITULUI IN TOATE CONDITILE?
NU AM AVUT OCAZIA SA LE TIN IN MANA PENTRU CA IN TIMISOARA NU SUNT ASA CA AR TREBUI SA LE COMAND PE NET,DE ACEEA PUN ATATEA INTREBARI.VA MULTUMESC ANTICIPAT
NU AM AVUT OCAZIA SA LE TIN IN MANA PENTRU CA IN TIMISOARA NU SUNT ASA CA AR TREBUI SA LE COMAND PE NET,DE ACEEA PUN ATATEA INTREBARI.VA MULTUMESC ANTICIPAT
- STAN MIHAI
- membru activ
salut
nu stiu ce inseamna distanta pentru tine dar eu pot lansa cu ele linistit 130 de metri cu montura,mai mult de 132 (masurat)eu nu am reusit cu plumb de 90 de grame, dar am citit ca unii se lauda cu mai mult.
in dril betele sunt foarte placute .
eu cam atata stiu sa-ti spun pentru ca nu pescuiesc in agatatura si nici plantat.
nu stiu ce inseamna distanta pentru tine dar eu pot lansa cu ele linistit 130 de metri cu montura,mai mult de 132 (masurat)eu nu am reusit cu plumb de 90 de grame, dar am citit ca unii se lauda cu mai mult.
in dril betele sunt foarte placute .
eu cam atata stiu sa-ti spun pentru ca nu pescuiesc in agatatura si nici plantat.
- suciu adrian
- junior
multumesc de informatii.130 metri este ok ca distanta,nici nu trebuie mai mult,oricum tehnica conteaza.as vrea sa mai intreb la 3,5 lb cu ce plumb se incarca batul bine.oricum cred ca imi voi comand 1 de proba si daca imi place voi lua tot setul.
4 ozsuciu adrian scrie:as vrea sa mai intreb la 3,5 lb cu ce plumb se incarca batul bine
not kill - respect the fish
- STAN MIHAI
- membru activ
dupa parerea mea chub outcast de 3,5 se incarca cel mai bine cu 90 de gr.suciu adrian scrie:multumesc de informatii.130 metri este ok ca distanta,nici nu trebuie mai mult,oricum tehnica conteaza.as vrea sa mai intreb la 3,5 lb cu ce plumb se incarca batul bine.oricum cred ca imi voi comand 1 de proba si daca imi place voi lua tot setul.