Asa ca mi-am propus sa imi iau un set de chinezarii norocoase, pentru pescuit la distanta, cu naditor.
Nici 400 de lei nu am de gand sa dau pe un mtx 14, dar m-am gandit la urmatoarele modele:
- fl strategist de 3,90. Detin una, am luat-o initial pentru marker, dar blancul este incredibil de nervos pentru cat de usoara, subtire si ieftina este lanseta. Actiune de varf, puternica (am dat cu 120 de grame pana cand am uitat
![drooling =P~](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/38.gif)
- phoenix sharpshooter 3,90. Nu le-am vazut, insa am vorbit cu cineva care are asa ceva la vanzare, pe un alt forum. Si spune ca sunt mai rigide chiar si decat mtx 14, ca a luat somn de 14 kg si lanseta abia il simtea. Parca nici un set de spoduri nu mi-as lua., imi ajunge unul;
- pokee ultra team. de astea nu am auzit nimic, dar e cineva tare interesat sa le cumpere aici pe forum, cineva care intentiona sa cumpere strategist acum ceva vreme;
- baracuda competition (model baboieru) - in afara mandrinei, as jura ca arata e aceeasi lanseta ca si strategist
Va rog, pareri (mai mult sau mai putin avizate, iarna e lunga) despre aceste modele sau altele asemenea
Multumesc