Astept si eu sfaturi despre ce lansete se potrivesc pe mulinetele Regal Plus BRi AB 5000 - Daiwa, si de asemenea ce fir pentru tambur / fir pentru inaintasi recomandati pentru aceste mulinete . Precizez ca am achizitionat deja acest tip de mulineta ( 5 buc ) in vederea pescuitului la crap.
Multumesc, astept pareri si sfaturi.
Ce lansete se potrivesc ?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Ce lansete se potrivesc ?
Am uitat sa mentionez bugetul------ 400 - 500 lei / lanseta.
Re: Ce lansete se potrivesc ?
Nu se potrivesc lansetele cu mulinetele ...se potrivesc lansetele cu stilul tau de pescuit (si cu locul si specia vizata ). Eu pescuiesc la Dunare si-ti recomand o sipca de gard de 5 lbs ...altul pescuieste in UK si-ti recomanda o grisina de 2.5 lbs ...altul la MV2 si-ti recomanda o lanseta de 3.5 lbs care sa arunce bine ..altul ...altul...altul...ce te faci, ca nu poti tine cont de toate recomandarile ?...cel mai bine mergi si cauta singur ,sau ocheste pe net una care sa-ti placa si apoi cauta informatii suplimentare despre ea ...eventual poti prezenta celorlati ce-ti doresti de la lanseta (in afara de faptul ca trebuie sa se pupe cu mulinetele deja cumparate) si poti primii cateva sugesti sa sti de unde sa incepi cautarea ! Sunt destule bete bune pana in 500 ron doar ca fiecare exceleaza in felul lor la anumite capitole .