Sa-ti dam niste ochelari sa citesti mai bine ,ca poate vezi legatura(Baracuda) ?Neamtul scrie:Bun si ce legatura are asta cu topic-ul asta?
baracuda
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: baracuda
sal . eu am si folosesc scule baracuda pt spinning . Bat Baracuda Danube actiune 10-30 g , pret 60 ron si mulineta tot baracuda (wish 2000)pret 65 ron cu fir baracuda mistral 45 ron rola si se comporta excelent si la lanseuri si in dril cu capturi 5-8 kg . Raport calitate pret sunt ok . De cele la pescuit la crap nu stiu nimic da intenionez sa-mi achizitionez cateva lansete si mulinete .
Apropo de ruginirea rulmentilor , la mulineta Baracuda wish 2000 scapata in apa de vreo 3 ori , firul textil si el aduce ceva umezeala rulmentului de la galet , nu am avut si nu am nici o problema sau sa dea semne ca sar gripa .
daca iti plac asa mult am doua xforce 60 de vanzare la pret f bundaniche scrie:Apropo de ruginirea rulmentilor , la mulineta Baracuda wish 2000 scapata in apa de vreo 3 ori , firul textil si el aduce ceva umezeala rulmentului de la galet , nu am avut si nu am nici o problema sau sa dea semne ca sar gripa .
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!