Ajutor pt achizitionarea unei lansete

Moderatori: gor965, florentiniuga

tavii83
membru activ
membru activ

Re: Ajutor pt achizitionarea unei lansete

Mesaj de tavii83 » 30 Ian 2013, 03:53

tavii83 scrie:
max-carpfishing scrie:
max-carpfishing scrie:Cine imi masoara si mie inelul de 40 de pe o lanseta warrior s ?...exterior inclusa rama metalica,fara rama(doar pastila) si interiorul lui...daca aveti un subler,m-ar interesa si grosimea pastilei ceramice.Multumesc. :">
PS:Am uitat...ce culoare are pastila?
Ba da ce bulangi ofticati sunteti unii de pe topicul asta... :D

de ce spui asta?
in zilele urmatoare iti dau si dimensiunile inelului....ca am gasit un subler pe acasa
Chertes Octavian < C&R >

tavii83
membru activ
membru activ

Mesaj de tavii83 » 30 Ian 2013, 17:24

max-carpfishing scrie:Cine imi masoara si mie inelul de 40 de pe o lanseta warrior s ?...exterior inclusa rama metalica,fara rama(doar pastila) si interiorul lui...daca aveti un subler,m-ar interesa si grosimea pastilei ceramice.Multumesc. :">
PS:Am uitat...ce culoare are pastila?

Azi am incercat sa iti indeplinesc dorinta de a masura inelul mare de pe lanset warrior s si uite ce a iesit :dimensiunea exterioara- 38,2 ,dimensiune interioara - 29,7 si grosimea pastilei este de 0,3.Culoare pastilei este un gri foarte inchis paremise.Sper ca am masurat bine pt ca ma si grabeam putin.Daca a mai masurat si altcineva il rog sa ma corecteze.O zi buna
Chertes Octavian < C&R >

max-carpfishing
membru activ
membru activ

Mesaj de max-carpfishing » 01 Feb 2013, 23:56

@ tavii83 Multumesc :)
Nu am avut timp sa ma uit la bete sa vad cat are inelul diametrul exterior inclusa si rama metalica,dar restul cotelor dupa o prima masuratoare a pastilei sparte ,par sa fie la fel.Culoarea pare un gri spre maro!!!depinde cum bate lumina.Infine nu are importanta culoarea,totusi mai verific inca o data pe un inel intreg si daca corespund dimensiunile atunci cumpar un spod Fox Warrior S,special doar sa-i iau inelul de 40...nu am ce face...pe urma pun un alt inel pe spod si am refacut inapoi spodul.Alta solutie nu am...am o promisiune pentru un inel original de pe un Horizon,dar nu pot intra in posesia lui decat in luna Mai,iar pana atunci nu vreau sa tin batul pe margine. @-)
PS:Pot schimba pastila in 5 minute cu doar 5 coco,iar intreg inelul cu 10 coco...dar la mine e chestie de pitici,eu vreau unul original Fox Slik ,asa elimin si disconfortul psihologic ce poate aparea atunci cand lansez montura :D
Imagine

tavii83
membru activ
membru activ

Mesaj de tavii83 » 02 Feb 2013, 01:00

Ok in curand iti voi confirma daca am masurat bine sau nu.Culoarea asa este....un gri inchis care bate si spre maroniu.Asa cum ai spus si tu ca depinde si de lumina si de pozitia din care il privesti.De ce nu trimiti un mesaj catre un magazin online (de exemplu bigfish) si sa il intrbi pe Marius daca au aceleasi dimensiuni inelele de 40.Ca sigur te va ajuta.O seara placuta
Chertes Octavian < C&R >

tavii83
membru activ
membru activ

Mesaj de tavii83 » 03 Feb 2013, 16:39

Revin cu dimensiunile inelului.Refacand masuratoarea cu mai multa atentie a rezultat o schimbare la dimensiunea interioara.Gaura interioara a inelului este de exact 29 nu 29,7 cum am scris in celalalt mesaj.In rest marimea exterioara cat si grosimea pastilei este aceeasi.O duminica placuta tuturor
Chertes Octavian < C&R >

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”