Pescuit pe Conacu la salau
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
- darthfather
- senior
Pescuit pe Conacu la salau
Salut ! Am facut doua partide interesante de spinning la Conacu.Toata lumea dadea la imbucatura sau la pestisor viu,nimai eu la caucioace(jeliboane).Din cele aflate ulterior nimeni nu prinsese nimic.Ca loc de pescuit am ales ,de la baraca paznicilor aprox.600 m.Practic am arat fundul baltii pana in ora 12.00.Rezultat 5 salai intre 800 gr si 2 kg.Dupa ora 12.30 nici un atac.Asta a fost prima partida,a doua s-a petrecut cam tot la fel.Aceeasi zona ,aceeasi culoare de jelibon (verde )mai multe atacuri ,mai multi scapati,doar patru salai prinsi.Atacurile majoritatea au fost in mal.Amfolosit jiguri de 8gr si neaparat o pluta culisanta pe fir.Pentru alte detalii va astept pe mesagerie.Fire intinse!!!
Re: Pescuit pe Conacu la salau
Care mai? Aia de crap? Ca m-as mira sa aiba salau in acvariul de stiuca...
Spune si tu tarife si regulamente....
Spune si tu tarife si regulamente....
Salut , poti sa-mi explici care este rolul plutei culisante la pescuitul la jig ?darthfather scrie:Salut ! Am facut doua partide interesante de spinning la Conacu.Toata lumea dadea la imbucatura sau la pestisor viu,nimai eu la caucioace(jeliboane).Din cele aflate ulterior nimeni nu prinsese nimic.Ca loc de pescuit am ales ,de la baraca paznicilor aprox.600 m.Practic am arat fundul baltii pana in ora 12.00.Rezultat 5 salai intre 800 gr si 2 kg.Dupa ora 12.30 nici un atac.Asta a fost prima partida,a doua s-a petrecut cam tot la fel.Aceeasi zona ,aceeasi culoare de jelibon (verde )mai multe atacuri ,mai multi scapati,doar patru salai prinsi.Atacurile majoritatea au fost in mal.Amfolosit jiguri de 8gr si neaparat o pluta culisanta pe fir.Pentru alte detalii va astept pe mesagerie.Fire intinse!!!
Dan Serban
- darthfather
- senior
Salut!Pluta de care i-ti vorbesc e folosita pt ca sa nu se agate.Zona unde pescuiesc este o fosta livada(asta spun satenii)deci lanseul si agatatura.Pluta este de marimea unei nuci atat cat sa imprime jigului o miscare imersa parabolica (hai ca v-am spart cu exprimarea)stiut fiind faptul ca salaul ataca jigul mai ales pe cadere.
Pluta respectiva se numeste BOMBETA
- darthfather
- senior
Eschiuzmii n-am stiut .Cu siguranta la aceasta balta este destul de necesara.Este culisanta pe fir fara stopper,nu este avantajoasa la lanseuri lungi sau jiguri foarte usoare,dar oricum nu este nevoiesa arunci departe.Intr-una din zile venisera doi spinneri cu barca,si dadeau fara pluta,Cred ca pe la ora 9.00 au plecat ca ramasesera fara jeliboane.
si pan' la urma n-ai zis care din ele, taxe, regulament...cat despre pluta aia, mai bine dadeai la offset si gata.
Laurentiu, e vorba de balta Conacu din jud. Constanta. Vezi aici
I Fish. Therefore I am.
Eu am crezut ca vb de balta Conacu din jud Giurgiu... De fapt ii zice la Conac, dar din viteza am asociat-o cu Conacu...
Greseala mea..
Mersi oricum.
Greseala mea..
Mersi oricum.
- darthfather
- senior
Multumesc admin Pharaoh !
Salutare!
Ce stiti de balta Conacu-Negresti? Ce se mai aude, zvonurii?
Ce stiti de balta Conacu-Negresti? Ce se mai aude, zvonurii?