Salut! Am fost pe aceasta balta si pot sa va spun ca eu am pescuit la 5 lansete , iar cumnatul meu la 4 lansete (toate la plantat). Am fost personal pe coada baltii unde adancimea este foarte mica si exista mult stuf. Paznicii ne-au spus ca te poti apropia de peste chiar si doar in cizme in unele locuri, apa fiind mica , iar ei preocupati de "bataie". Asa a fost. Am facut poze atat la capturile noastre cat si la acei pesti care se "bateau" pe coada baltii. Balta are conditii foarte bune de campare si pescuit , iar noi am fost multumiti si de capturi in conditiile in care principala preocupare a crapului in acele zile era "bataia".Taxa nu este chiar una mica , insa se prinde peste si sunt si conditii bune de campare . Cel mai important este faptul ca aceasta amenajare nu este intr-o salba de balti, apa nu este plimbata , iar posibilitatea unei partide bune este mare.Nu stiu ce sa spun de capturi mari pentru ca eu nu am avut aici, dar a fost o iesire placuta ( 5 pesti intre 4-5kg , multi la 2 kg si f. multi eliberati pana la 1,5 kg). Noua ne-a placut si cu siguranta vom reveni.In concluzie o balta buna dupa parerea mea ! Fir intins pentru acei pescari care nu mint si nu trimit oamenii aiurea mintind!!!
-
Fişiere ataşate
-
- peninsula cu restaurant
-
- prima captura peste 4 kg babaita
-
- tot la stuf
-
- actiune in stuf
-
- captura finala