Noutati (unde am pescuit)
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
- Bogdan Melu
- carpZone team
Re: Noutati (unde am pescuit)
Merci de sfat.
A raspuns adminul de Brosteni?
Cum este cu taxa de agrement pt insotitoare?
C.S. CARP ZONE
- georgemarian
- Veteran
Doamnele si domnisoarele nu platesc si pot pescuii cu o fixa...trebuia sa ma duc azi dar am ajuns tarziu acasa,cred ca o las pe zilele astea,chiar m-as distra cu o fixa la caras,are si ciortan...dar nu prea manancaBogdan Melu scrie:Merci de sfat.
- Margescu Romeo
- senior
Salut.Am fost la Camineasca (Bila) A fost cea mai de groaza partida de pescuit. Drumul de acces stricat complect.Ma prins ploaia acolo si am parasit lacul peste camp catre Ghimpati..A doua problema au fost racii care devorau tot .Boabe uscate,bile,cauciucuri intro ora nu mai ramanea nic,am incercat tot ce am avut.Am luat decat 5 ciortani.Cred ca trebuie sa sterg balta de pe lista.
Pai eu ce am scris acum cateva zile? Credeai ca zic la misto?
- Margescu Romeo
- senior
Nu am stiut ca a plouat sambata trecuta.A plouat peste 100 l pe mp,cei pe care ia prins acolo ia scos cu tractorul marti seara si atunci au stricat si mai tare drumul.Cand am intrat se mai uscase dar a plouat dupa ce am instalat vineri seara.Am avut norocul ca am gasit drumul care nea dus pana in Copaciu.Daca nu cred ca acum eram tot acolo.
- Bogdan Melu
- carpZone team
Salutare,
Am fost samabata pe Sarulesti in drepul barajului de la Gurbanesti.
Taxa 100 ron pt 4 scule.
Platica devoreaza tot.
Au mai fost caputurati si eliberati imediat un sturion si un crap pana in 2 kg.
Drumul este ok,insa sambata am avut parte de 3 reprezize de ploaie,ultima destul de serioasa,iesirea de pe baltata facandu-se cu mari emotii.
Recomand exclusiv pescuit la lanseta,cu undidata de 7 m nu am reusit sa ajung la apa mai mare de 20-25 cm.
Deci fie pescuit cu lanseta si momitor fie un match.
Crap sau ten se pot prinde insa in opinia mea numai intamplator,platica devorand tot.
Am fost samabata pe Sarulesti in drepul barajului de la Gurbanesti.
Taxa 100 ron pt 4 scule.
Platica devoreaza tot.
Au mai fost caputurati si eliberati imediat un sturion si un crap pana in 2 kg.
Drumul este ok,insa sambata am avut parte de 3 reprezize de ploaie,ultima destul de serioasa,iesirea de pe baltata facandu-se cu mari emotii.
Recomand exclusiv pescuit la lanseta,cu undidata de 7 m nu am reusit sa ajung la apa mai mare de 20-25 cm.
Deci fie pescuit cu lanseta si momitor fie un match.
Crap sau ten se pot prinde insa in opinia mea numai intamplator,platica devorand tot.
C.S. CARP ZONE
Salut!
Am fost pe Walter 2,luni 15.07.2013.
Nu se mai poate intra pe la indcator dotorita neintelegerilor dintre administratorii celor doua bazine.
Pestele sare si e plin de icre ca in plin sezon de reproducere.
Partida de 12 h,am avut 4 prezentari din care unul scapat la mal,unul mic si urat care inoata si acum si doi pe care i-am oprit...aproximativ 2,5 kg/buc
Toate prezentarile le-am avut la porumb dipuit in visinata.Am nadit cu catapulta folosind purumb inmuiat in prealabil.
As vrea sa dau o fuga maine pe Petru Rares 1,cea de langa Chiriacu.Raman dator cu o bere oricui are ceva informatii de data recenta despre locatie.
Nu se mai poate intra pe la indcator dotorita neintelegerilor dintre administratorii celor doua bazine.
Partida de 12 h,am avut 4 prezentari din care unul scapat la mal,unul mic si urat care inoata si acum si doi pe care i-am oprit...aproximativ 2,5 kg/buc
Toate prezentarile le-am avut la porumb dipuit in visinata.Am nadit cu catapulta folosind purumb inmuiat in prealabil.
As vrea sa dau o fuga maine pe Petru Rares 1,cea de langa Chiriacu.Raman dator cu o bere oricui are ceva informatii de data recenta despre locatie.
Sa fiti destepti si fara frica!
Io va salut...Matei Cosmin
- stan nicolae
- senior
am fost noi la petru rares p 2-3 mai=5 carasi la 20 de lansete...Ahab scrie:Salut!
Salut si multumesc pentru raspuns.
Ce sa zic: m-am mai linistit.Cred ca ma reorientez pentru Gogosari,sambata.
De curiozitate:carasii sunt mari?Acum vreo doi ani am luat 8 carasi = 6kg.
- georgemarian
- Veteran
Dak ai prins pe walter,de ce mai cauti alta balta?Ahab scrie:Salut si multumesc pentru raspuns.
Salut George!
Vreau o balta si de unditareala,cu caras ceva mai imbracat sau ciortan.
Merg impreuna cu niste prieteni care pescuiesc exclusiv la stationar si n-as vrea sa se plictiseasca...strica atmosfera.
Merg impreuna cu niste prieteni care pescuiesc exclusiv la stationar si n-as vrea sa se plictiseasca...strica atmosfera.
- Fişiere ataşate
-
- inapoi la sala de forta.jpg (7.92 KiB) Vizualizat de 4581 ori
- georgemarian
- Veteran
Mi se pare foarte greu de gasit o astfel de balta,caras frumos,si ciortan...de cand vreau sa ma mai distrez cu o fixa la caras,da' caras mai frumos,plus ca,carasul imi place sa-l si mananc Sa ne spui si noua daca ai gasit ceva.Numai bineAhab scrie:Salut George!
la fundulea 2 nu mai e caras?
acum cativa ani nu plecam de acolo fara 3-4kg de caras frumos
acum cativa ani nu plecam de acolo fara 3-4kg de caras frumos
Critic echilibrat
Salut.
F2 a fost scoasa la vanzare oficial acum aproximativ doua saptamani.
Intre timp cei cu care am mai vorbit si au pescuit acolo nu prea au facut mare scofala.
Cred ca ramane Gogosari pentru sambata.Cred...
F2 a fost scoasa la vanzare oficial acum aproximativ doua saptamani.
Intre timp cei cu care am mai vorbit si au pescuit acolo nu prea au facut mare scofala.
Cred ca ramane Gogosari pentru sambata.Cred...
Gogosari nu mai are caras mare si nici nu e de unditareala. Stai bland ca bati 200 km dus-intors plus taxa plus etc si nu iei nici peste. Vrei unditareala, dar caras ca palma si ciortan, pe fundulea piscicola. Acolo chiar e bine la undita ca la lansete te omoara racu'.