Azi dimineata m-am intors de pe Fundulea 7:
Am ajuns pa balta in seara de 3 Mai, pescari putini, cu toate ca s-a populat balta pentru a doua sau a treia oara primavara asta. Prima surpriza placuta a fost diparitia bradisului in mare parte, din spusele paznicului l-au tras cu barcile. Fiind vant puternic, nu am intrat sa plantez pentru noapte, iar rezultatele s-au vazut dimineata, cand nu aveam nici un peste! Fara tragere de inima m-am mutat mai spre jumatea baltii, si vantul continuand sa bata am nadit doar cu saculeti solubili. Prima salonta a aparut la doar 30 minute, urmata pana seara de inca 8 bucati, intre 1,5 si 5 kg. Am ramas si noaptea urmatoare (ieri) insa doar 4 bucati am mai luat pana la 6 dimineata, cand a trebuit sa strang deoarece trebuia sa ajung pana in ora 8 acasa - deh, probleme. Ce e trist e faptul ca in ciuda faptului ca e o gramada de crap in garla, pe cine am vazut abia daca prinde cate unul! Pai oameni buni, la cat carasel ca palma e acolo, daca dati cu ramute si viermusi, 99% vi le mananca caraseii, dar asta e, unii vor sa vada bambina miscand incontinuu...
Per total a fost bine, am oprit doar o parte, bineinteles.
PS: Ieri dupaamiaza incepusera sa construiasca umbrare, o initiativa buna, cand ma gandesc ce calduri urmeaza!
PS 2: Daca va duceti acolo si vreti sa plantati dar nu aveti cu ce, rugati paznicul (ii dati acolo 10-15 roni) sa vi le planteze cu barca lor, doar sa aveti porumubul!
Fir intins la toata lumea!
10 crapi - fundulea 7, 4 mai 2010.jpg