E bine cel putin ca ai incercat...sa gandesti...si e si mai bine ca te-ai razgandit: precis cadeai in penibil.mircea62 scrie:@ Amsterdamer
Ma gandeam sa-ti raspund dar m-am razgandit - nu merita efortul.
Mansa a III-a 17-20 iunie - BUNGET-BRATESTI Lacul 2
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Mansa a III-a 17-20 iunie - BUNGET-BRATESTI Lacul 2
- iulian petre
- Veteran
Si voi, astia din GL, lasati zambetele pe alta data, ca din cauza voastra se intampla toate astea acum: in ianuarie, prin alegerea voastra, ati inclinat balanta in favoarea apcr-ului....acum luati apcr..la kil...ca cine nu asculta ca voi pateste .
- iulian petre
- Veteran
iti raspund cu un citat dintr-un " mare clasic" "iulian petre scrie:
este ok?
"iuliane, in general nu faci misto pentru cat esti de prost."
xxx
Andrei Vladeanu
Faptul ca esti moderator nu iti da dreptul sa fi si mojic ca penibil esti demultAmsterdamer scrie:E bine cel putin ca ai incercat...sa gandesti...si e si mai bine ca te-ai razgandit: precis cadeai in penibil.mircea62 scrie:@ Amsterdamer
PS: Ramane valabila chestia ca nu meriti efortul
Incercarea de a termina cu tot felul de comentarii aiurea sau pe langa subiect nu se cheama in nici un caz cenzura - mai degraba ii putem spune ordine, chiar daca "datul cu parearea" a devenit sport national in Romanica.
Cred ca te regasesti total in cele postate de tine.
Mai bine ramaneai ,,razgandit''
mircea62 scrie:@ Amsterdamer
Cred ca te regasesti total in cele postate de tine.
Mai bine ramaneai ,,razgandit''
Ocroteste natura, merita!
Dl.Iorgu, in "discutiile" pe care le-am avut cu dvs. am avut un ton civilizat si nu v-am jignit, asa ca nu vad sensul replicii de mai sus, mai ales ca nu erati implicat in nici un fel in "disputa" mea cu amsterdamer. Daca sunteti aparatorul lui spuneti-o ca sa stiu cui si cum ma adresez.
Sa aveti o zi buna
Sa aveti o zi buna
Multumesc la fel, Mircea.
...ordine, liniste, pace...
V-ati dori altceva?
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro
1. o ciorba de dovlecei ca la bunica din Racaribogkba scrie:V-ati dori altceva?
2. guvizi prajiti cu mamaliguta ca la bunica din Constanta sau obleti prajiti cu mamaliguta si mujdei, ca la Valer pe balta
3. niste rosii cu gust de rosii, nu de cauciuc, niste telemea de oaie, nu branza Gouda, cu gust de sapun, ...restul pentru salata gasesc si aici
4. niste mici ...de gust
5. niste surcele din lemn de stejar netratat...prietenii stiu de ce
6. Amstelul si Chablisul sunt in asteptare, la rece
..se poate?
.
NU se poate ... vorbesti de lucruri sfinte ...de patrimoniu !Amsterdamer scrie:1. o ciorba de dovlecei ca la bunica din Racaribogkba scrie:V-ati dori altceva?
2. guvizi prajiti cu mamaliguta ca la bunica din Constanta sau obleti prajiti cu mamaliguta si mujdei, ca la Valer pe balta
3. niste rosii cu gust de rosii, nu de cauciuc, niste telemea de oaie, nu branza Gouda, cu gust de sapun, ...restul pentru salata gasesc si aici
4. niste mici ...de gust
5. niste surcele din lemn de stejar netratat...prietenii stiu de ce
6. Amstelul si Chablisul sunt in asteptare, la rece
..se poate? .
Gata ,dragostea cu nabadai s-a terminat...masa si dansul sunt acum la Lates !
Dor de tara, dor de tara (fara a fi patriot), credeam ca sunt vorbe mari, dar cei plecati din mijlocul nostru ne comfirma din ce in ce mai des acest lucru. Este meritul lor ca nu ne-au uitat si ne mai dau din ,,gand in gand'' cate o incurajare, macar sentimentala
AMR 21 zile...iorgu scrie:Dor de tara, dor de tara ...
Mah, tu vrei sa sufli-n vuvuzela?gor965 scrie:NU se poate ... vorbesti de lucruri sfinte ...de patrimoniu !
ar trebui sa fie numai masa si dans, intr-adevar...nu stiu de ce se mai pescuieste in mansa asta ..si nici in cea de pe mv2...ca oricum carping merge in uk ...gor965 scrie:Gata ,dragostea cu nabadai s-a terminat...masa si dansul sunt acum la Lates !