Campionatul National de Pescuit la Crap 2011
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Campionatul National de Pescuit la Crap 2011
bravo baieti...
- Allen Besnovich
- Veteran
- Ion Mironov
- Partener
FORZZA CARP ZONE
bravo calificatilor de la darvari cat si de la tancabesti.sincere felicitari si invinsilor....
multumim teddy si florentin pt poze si detalii de la fata locului.... sa ne vedem sanatosi la urmatoarea mansa.
bravo calificatilor de la darvari cat si de la tancabesti.sincere felicitari si invinsilor....
multumim teddy si florentin pt poze si detalii de la fata locului.... sa ne vedem sanatosi la urmatoarea mansa.
Cu placere Johnny.
Uite si un filmulet, un drill de la A8, clubul Nord Crap, super baieti, super lot. Imi pare rau ca nu ati mers mai departe, sincer!
Uite si un filmulet, un drill de la A8, clubul Nord Crap, super baieti, super lot. Imi pare rau ca nu ati mers mai departe, sincer!
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Cinste vouă bravi pescari ce-nduraţi frig, ploaie, vânt şi cel mai mare duşman : inactivitatea !
Felicitări sincere tuturor, în speţă colegilor din CARP ZONE
Felicitări sincere tuturor, în speţă colegilor din CARP ZONE
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Felicitari , forza Carp Zone , bravo tuturor participantilor pentru munca depusa .
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari Costi,Gabi,Dan,Mari,Florin,Claudiu,Maxx,Florentin si Viorel intr-un cuvant CARP ZONE pt. locul obtinut la aceasta mansa si pt. profesinalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul etapei.
- Madalin Dirla
- Veteran
Capitanu' tot capitan ramane !!!Teddy scrie:Cu placere Johnny.
Multumim Teddy !!!
Felicitari tuturor !!! Felicitari "OVIDIUS"!
Iata si un frumos exemplar de crap pe Darvari, 13.800 kg,stand A9
- Madalin Dirla
- Veteran
Bravo baieti!!!
Costi confirma in continuare ca este pe val,din 4 concursuri la care a participat anul asta are 2 locuri de unu si doua de 2!!!
Tine-o tot asa Costi!!!
Costi confirma in continuare ca este pe val,din 4 concursuri la care a participat anul asta are 2 locuri de unu si doua de 2!!!
Tine-o tot asa Costi!!!
Locul unu pe sector la Darvari este meritul lui Dan Mitranescu si al lui Gabi Moraru ( partenerul meu de echipa )..., iar la celelalte trei concursuri, este si meritul tau Capitane pt ca de la tine si Johny stiu cele mai multe lucruri legate de pescuitul crapului...MultumescMadalin007 scrie:Bravo baieti!!!
Tine-o tot asa Costi!!!
Rezultate deosebite, intr-adevar! Felicitari... stelistule !!!
I Fish. Therefore I am.
Multumesc " caine " !pharaoh scrie:Rezultate deosebite, intr-adevar! Felicitari... stelistule !!!