C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011
La Grecia in rubrica de pucte pe sector este 2-15-17 si nu 2-5-17 !
Nasol, nu stam bine deloc
Daca ai nostri nu prea zic nimic, macar sa vedem cat de rau o duc altii...cu dedicatie speciala ptr. Vali003...
- florentiniuga
- Master Admin
Frumos, apetisant dar greu de crezut. Netul e plin de poze culinare si nu cred eu ca s-au dus pe balta cu fete de masa albe si dantelate dupa ei, chiar daca au rulota, la fel cum nu cred ca s-au apucat sa prelucreze pozele artistic (decupaje la farfurie, logo la sosul ala, etc.). Mai e de observat ceva, pozele reale sunt seara iar cele "artistice" beneficiaza de o lumina perfecta.
Oricum sunt de efect, imi ploua in gura.
NU Florentin, bucatarul rusilor (Igor...cel care amesteca bucatile de carne cu vin) are o carciuma in zona (Casa Rusia) si a postat pe forum,pe langa mancarea pe care o pregateste, si ce pot manca oaspetii lui daca-l viziteaza !florentiniuga scrie:Frumos, apetisant dar greu de crezut. Netul e plin de poze culinare si nu cred eu ca s-au dus pe balta cu fete de masa albe si dantelate dupa ei, chiar daca au rulota, la fel cum nu cred ca s-au apucat sa prelucreze pozele artistic (decupaje la farfurie, logo la sosul ala, etc.). Mai e de observat ceva, pozele reale sunt seara iar cele "artistice" beneficiaza de o lumina perfecta.
- florentiniuga
- Master Admin
Mafia (alimentara) rusa. O avea si crap viu pe la bucatarie?
Multumim pentru informatii George,HAI ROMANIA!
- georgemarian
- Veteran
Imi cer scuze dar nu vad unde scrie,care este cel mai mare peste pana in momentu actual?
Pe verso,Mariane!
Pai nu scrie nicaieri ! Nu e prea important aspectul asta ptr. clasament ! Se spunea ca o echipa din Grecia ar fi prins un amur mare in jurul a 20 de kg !georgemarian scrie:Imi cer scuze dar nu vad unde scrie,care este cel mai mare peste pana in momentu actual?