Vand univesal de strung 315 mm cu 3 bacuri, complet nou pastrat in vaselina si hartie cerata.
Se poate vedea la cerere in Bucuresti. Pret 350 euro.
Tel : 0734.01.00.86
Vand universal de strung 315 mm
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand universal de strung 315 mm
- Fişiere ataşate
-
- universal de strung 315 mm.jpg (15.38 KiB) Vizualizat de 1833 ori
- adi.bogdan
- membru activ
Re: Vand universal de strung 315 mm
nu pot sa-mi dau seama de unde ai procurat tu asa ceva, dar sunt aproape sigur ca o intreprindere plange dupa.. asa cum unele universitati cu profil ingineresc plang dupa materiale didactice (gen scule aschietoare) care mai nou se vand in piete pe tarabe..
Pentru linistea ta, piesa a fost cumparata, ca piesa deschimb, in urma cu ceva timp impreuna cu un strung foarte mare de catre socrul meu CU FACTURA !!! deci... sa nu facem supozitii nefondate, doar de dragul carcotelilor. Si ...apropo suportii mei de senzori sunt realizati din bara de aluminiu filetata pe minunatul strung.
Cu Stima.
Cu Stima.
- adi.bogdan
- membru activ
am sa imi cer scuze! dar totusi ar fi trebuit sa postezi si tu asta pe un site de profil!
CU Stima!
CU Stima!
si daca`l ciordea care era problema???iti era ciuda ca nai putut u sa furi sau nu stii sa furi ?lasa`ti ma nene oamenii sa fure/sa faca ce vor atat timp cat altii nu neam ierta pentru nimica in lume daca au cuum noi de ce sa`i iertam pe altii?