informatii despre hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
informatii despre hakuyo
Ceva detalii despre Hakuyo 3.5 lbs, 3.6m?Am doua noi si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
- Qnyx
- Master Admin
Re: informatii despre hakuyo
Bete chinezesti, 98 % carbon, ieftine si f. bune !
Le-am combinat cu okuma powerliner 860.Sper ca am nimerito.Dar unde le-o fi gasit pentru ca as vrea sa mai iau unul si caut dar nimic pe la noi.
este un magazin in Rahova care au asa ceva .si la 3.90
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Unde mai exact in rahova?Ai idee ce pret au?
este linga piata la parterul unui bloc si costa 2500000. cam scump in niro es gaseau la 1400000
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- george-alexandru
- Veteran
aceasta marca de bete ca si altele comercializate in niro si preluate si de cateva magazine sunt fabricate in china dar au o particularitate interesanta.multe firme de renume fabrica in china iar aceste hakuyo sunt defapt blankurile pe care lucreaza pelzer,deci este acceiasi lanseta rebrenduita vanduta sub jumatatea pretului cu care o vinde pelzer ,in aceeiasi situatie se afla si FL-urile care sunt Blankurile JRC.
- marian_popescu
- Veteran
si eu am auzit de bine de hakuio carp power
apropos de FL, am vazut niste bete de 3,90 cu 4 lbs in targ la Ploiesti SUPERBE>slim, mandrina metalica, nervoase, f bine finisate...la 230 ron. aveau si ceva mai slabut la 130/140 ron, dar alea de 3,90 chiar m-au impresionat
am observat ca si betele FL din fibra de sticla sunt cele mai rasarite dintre cele din obor, iar comerciantii lauda firma si pentru scaune, mincioguri si alte asemenea chestii
apropos de FL, am vazut niste bete de 3,90 cu 4 lbs in targ la Ploiesti SUPERBE>slim, mandrina metalica, nervoase, f bine finisate...la 230 ron. aveau si ceva mai slabut la 130/140 ron, dar alea de 3,90 chiar m-au impresionat
am observat ca si betele FL din fibra de sticla sunt cele mai rasarite dintre cele din obor, iar comerciantii lauda firma si pentru scaune, mincioguri si alte asemenea chestii
Fishing is life. The rest...just details
salut ! am de vinzare 4 lansete hakuyo pro royale 3,9m 4lb ,inel de plecare de 50 ,noi, pret 270ron buc. cei interesati pot intra pe adresa mea alystef71elby_82 scrie:Ceva detalii despre Hakuyo 3.5 lbs, 3.6m?Am doua noi si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
- Allen Besnovich
- Veteran
Este din 2008 anuntul, chiar crezi ca mai este interesat sa cumpere?
C.S. OLTENIA FISHING
- Dan Mitranescu
- Partener
Lansetele la care te referi costa 260 lei , se numesc Hakuyo MTX 12 ( 3,90m si 4lbs ) ,nu s-au vandut niciodata cu pretul de 140 lei si nu se gasesc in niro.nando scrie:este linga piata la parterul unui bloc si costa 2500000. cam scump in niro es gaseau la 1400000
Datorita faptului ca au aparut si alte modele de Hakuyo MTX ( mai precis Kakuyo MTX 8 si Hakuyo MTX 9 )
se fac confuzii de pret . Aceste modele se gasesc si in niro , dar la acelasi pret ca in magazine (distribuitorul Hakuyo a sesizat ca respectarea clientilor de en-gross este in beneficiul afacerii ) .
- _lulupescar_
- senior
pt dl dan mitranescu:
modelul de anul trecut de 3.90 cu inel de 40,se vinde la mana a doua cu preturi intre 150-170 ron buc.
cum pot imi da seama ca este mtx 12,si ca nu este modelul de niro?
sau care sunt caracteristicile celor originale..?
am vazut la dvs pe site,v-am trimis si o itrebare dar nu am primit raspuns.
multumesc.
modelul de anul trecut de 3.90 cu inel de 40,se vinde la mana a doua cu preturi intre 150-170 ron buc.
multumesc.
http://myhobbystore.shopmania.biz/catal ... se-recente
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
- Dan Mitranescu
- Partener
Intre modelul consacrat de MTX (care din acest an se numeste ... 12) si celelalte modele ( MTX 8 si MTX 9 ) sunt diferente clare . Nu se pot confunda. Pana anul trecut a existat un singur model de MTX ( cu 3 variante de inele ) . Nu ai cu ce sa te pacalesti ._lulupescar_ scrie:pt dl dan mitranescu:
multumesc.
In niro nu sunt lansete Hakuyo contrafacute si nici modelul "MTX 12" nu il gasesti.
Incearca sa deschizi pozele si ai sa observi diferentele : http://www.danmitranescu.ro/0_180/-HAKUYO-MTX.php
Pt dl. Dan Mitranescu
Ati testat modelul MTX9 3.9m/4lb? Care este diferenta "in mana" intre MTX12 si MTX9?
Octavian
Ati testat modelul MTX9 3.9m/4lb? Care este diferenta "in mana" intre MTX12 si MTX9?
Octavian
si pentru MTX8 va rog comparatiiTavi2 scrie:Pt dl. Dan Mitranescu
Octavian