Salutare!!!
A folosit cineva acesti aditivi in combinatie cu porumbul(porumb pt. plantat), ce cantitate de aditiv trebuie folosita la 5 kg de porumb, dau rezultate s-au raman la ditivi de la senzor????
Aditivi lichizi Benzar
Moderator: florentiniuga
- arhanghelu
- membru activ
Re: Aditivi lichizi Benzar
Eu iti spun parerea mea: benzar e slab la aditivi, arome, etc, ca drept dovada Benzar Zsolt cel care le creeza o sa-l vezi in documentare ca pescuieste cu Sensas.
Cat despre Senzor...eu si nu numai eu, am avut destule surprize neplacute plus ca nici la aditivi nu mi se par straluciti. Nu doresc sa intru in amanunte, dar nu mint sau sa fac antireclama. Poate bilele or fi bune, dar anumita nada si aditivi lasa de dorit.
Eu zic sa incerci altceva sau ceva strain, consacrat.
Cat despre Senzor...eu si nu numai eu, am avut destule surprize neplacute plus ca nici la aditivi nu mi se par straluciti. Nu doresc sa intru in amanunte, dar nu mint sau sa fac antireclama. Poate bilele or fi bune, dar anumita nada si aditivi lasa de dorit.
Eu zic sa incerci altceva sau ceva strain, consacrat.
- Lazar Mihai
- membru activ
Cc Moore
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- arhanghelu
- membru activ
Ma intereseaza doua arome, miere si usturoi.
Astept propunerile dumneavoastra(ce aditiv/aroma sa folosesc pt. porumb) si daca se poate si ce cantitate de aditiv/aroma se foloseste la 5 kg de porumb.
Astept propunerile dumneavoastra(ce aditiv/aroma sa folosesc pt. porumb) si daca se poate si ce cantitate de aditiv/aroma se foloseste la 5 kg de porumb.