balta corata
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- valentin...
- Veteran
balta corata
stie cine de balta asta?cat e taxa si cum ajung acolo?luni seara vreau sa ajung acolo
multumesc
multumesc
Re: balta corata
autostrada A2 pina la fundulea dupa ce iesi de pe autostrada ti drunul spre Nana pe un drum de pamint pietruit e acelasi drum care duce la solacu dupa ce treci de padure se face un drum la dreapta care te duce aproape de balta , nu te duce pe intuneric ca e creu sa nimeresti daca nu ai mai fost si nu te duce daca a plouat in ultimele zile sau daca va ploua,prinzi daca plantezi,unele locuri agata
- valentin...
- Veteran
mersi mult
o sa vad luni seara si marti daca balta are potential
o sa vad luni seara si marti daca balta are potential
La ce te referi cand spui potential ??? Peste are daca vrei sa iei acasa, daca vrei vreun trofeu cautal in alta parte ca pe corata la 5 kg e cam maxim. Taxa anu trecut a fost 50 de lei 12 ore.
Drumu de la fundulea pina pe balta e critic cam 10 km de gropi, noaptea nu ajungi daca nu cunosti si ai sanse mari sa te ratacesti chiar daca ai mai fost.
Uneori prinzi partide bune, altr ori nu vezi un tac, acum cum tio fi norocul. Daca te duci te asteptam cu detalii.
Drumu de la fundulea pina pe balta e critic cam 10 km de gropi, noaptea nu ajungi daca nu cunosti si ai sanse mari sa te ratacesti chiar daca ai mai fost.
Uneori prinzi partide bune, altr ori nu vezi un tac, acum cum tio fi norocul. Daca te duci te asteptam cu detalii.
Tel0762.865.274
- valentin...
- Veteran
nu vreau sa vin cu sacu acasa..dar nici sa stau pe balta si sa nui vad coada...o sa fiu luni seara pe balta si marti o sa revin cu detalii
Balta e foarte pretentioasa, plus ca ce a precizat Lary e adevarat. Eu nu m-as duce prima oara pe un astfel de lac decat cu cineva care o cunoaste si stie si drumul.
Pe praful asta nu e bine sa pierzi aiurea 150-200 lei cat costa o partida de pescuit de 12 ore (taxa, combustibil, tigari, haleala, bautura, momeala si nada, etc), fara sa mai socotesc timpul pierdut si sa nu ai un tac.
Pe praful asta nu e bine sa pierzi aiurea 150-200 lei cat costa o partida de pescuit de 12 ore (taxa, combustibil, tigari, haleala, bautura, momeala si nada, etc), fara sa mai socotesc timpul pierdut si sa nu ai un tac.
Ultima oară modificat 15 Mai 2011, 13:56 de către Laurentiu, modificat 1 dată în total.
- valentin...
- Veteran
ai dreptate laurentui,dar spunemi o balta unde sa ma duc? toate sunt la fel si la toate peirz bani
adevarat ca nu are crap peste 5-6 kg dar mai are ten cit a mai ramas care sare de 10 kg
- valentin...
- Veteran
zaky nu ma duc sa prin cu sacu,ma duc sa prin in limita bunului simt ca sincer mai saturat de baltilea aste care dai si o gramada de bani si acasa iti dau un peste de 5kg daca ai noroc sa prinzi unu
o sa vad maine seara daca se merita sa mai ma duc sau nu
o singura inrtrebare am balta este mare?
o sa vad maine seara daca se merita sa mai ma duc sau nu
o singura inrtrebare am balta este mare?
nu este o balta mare peste are dar nu ca sa iei cu sacul, dar inca o data iti spun ai mare grija cu ploaia eu sunt patit cu ploaia pe balta asta ,in cazul in care ai o masina 4*4 si cu garda inalta nu cred ca ai sa ai mari probleme,si inca ceva ai grija ca sunt niste tintari cit fluturi
- valentin...
- Veteran
nici nu vreau sa iau cu satu
ori cum mersi mult
numaru maxim de lansete e de 4 buc?
ori cum mersi mult
numaru maxim de lansete e de 4 buc?
- pescarul200461
- membru activ
a fost cineva in ultimul timp pe balata asta ,daca da ce s-a prins si la ce ?nniste locuri mai bune pe balta ?Multumesc
SALUTARE!!! Nu a mai fost nimeni?? Ce s-a mai prins ??
- valentin...
- Veteran
am incercat eu sa ajung pe balta.dar nu ma lasat ploaia.am ajuns aproape de balta dar drumul e belea rau.daca ai de gand sa te duci,cand ajungi in sat la solacalu sa iei numaru de tel.de la un tractorist.el e singuru care te poate scoate de acolo
- pescarul200461
- membru activ
Am ajuns miercuri dupa multe aventuri daca nu aveam 4x4 nu aveam nici o seansa si asa a durat 2 ore sa ajung pe balta din sat dar in schimb am fost rasplatit de peste in 2ore la plantat am avut 3 prezente 2 salonte de 5,5 respectiv 2 kg si un romanesc de 6-7 kg.la undita carasel cat cuprinde.Daca ajungeti si vedeti nori fugiti cat mai repede ca sa nu va prelungiti partida involuntar daca va trage tractorul ajungeti si cu 2 tone de pamant dupa voi la piatra