mirceasd scrie:http://www.ehmanns.ro/index.php?dispatc ... duct_id=22
Mie imi place foarte tare ,se vede ca este un cort facut cu simt de raspundere ,materialul este foarte plin si dens ,este si mai gros , este aproape la fel de mare ca cel de 2 persoane ,este mult mai inalt si mai solid (compar cu batranul meu Senzorl Navigator). Singurul lucru care nu-l are sunt ferstre in spatele cortului care in mod sigur ar ajuta la aerisire.In rest le are pe toate ,plasa de tantari ,panou frontal de plastic transparent ,se poate face shelter numai prin desfacere a panoului frontal cu fermoar ,il poti folosi in toate felurile.
Sunt foarte multumit de el si sigur este la aproape jumatate de pret fata de omologul Trakker.
Fire intinse.
De acord cu tine Mircea,dar modelul ales de tine nu cel de top dela ei,cu material aquatex,gen cele de top de la Trakker...
si Trakker are corturi similare(ca pret)cu cel care l-ai luat tu,pe poliester ca material...nu zic ca nu e bun,am vazut corturi cu material mai prost,de 5000 mm,si rezista la ploi torentiale..
ti-a ajuns cortul??l-ai montat??poti sa bagi 2 paturi ln el??sa-l folosesti si pt 2 persoane?
aici ma refer doar la dormit,nu sa mai ai si loc lntre paturi...
am vazut ca cel ca al tau de 2 persoane e imens fratee..
PS-Frumos cort,sa-l stapanesti sanatos...asta de 1 persoana mi l-as comanda si eu,daca as putea la nevoie sa bag 2 paturi ln el(pe lung,pe lat,nu conteaza..)
astept raspuns,multumesc.