Help me
Moderator: florentiniuga
Help me
Salutare.
Ziceti -mi si mie o parere despre urmatoarele fire monofilamente va rog:
Cormoran Pro-Carp
Daiwa Tournament
K-Karp Camou
Korda Adrena-Line
P-Line Evolution
Sufix Tritanium si Sufix Xcelon
Pe care imi recomandati pentru long casting?
Help me please. trebuie sa cumpar urgent ca incepe imediat sezonul
multumesc!
Ziceti -mi si mie o parere despre urmatoarele fire monofilamente va rog:
Cormoran Pro-Carp
Daiwa Tournament
K-Karp Camou
Korda Adrena-Line
P-Line Evolution
Sufix Tritanium si Sufix Xcelon
Pe care imi recomandati pentru long casting?
Help me please. trebuie sa cumpar urgent ca incepe imediat sezonul
multumesc!
Re: Help me
Da mai multe detalii despre ce fire cauti.Daca vrei distanta, banuiesc ca vrei ceva subtire, un 0.25+inaintas.Vrei sa fie fluo sau nu?Vrei neaparat un fir din lista ta?Te-ai informat cand ai ales firele din lista sau le-ai pus cum le-ai gasit pe google.Ai ales o arie mult prea larga de fire si nu stiu ce vrei cu adevarat de la fir.De exemplu Sufix x-cellon, este un fir total nerecomandat pentru casting, fiind foarte batos.Iti trebuie un fir moale, fara memorie, de preferinta fluo.Un fir bun pentru distanta si ieftin, pe care il folosesc si sunt foarte multumit, este Sufix Ultra Knot fluo de 0.25, un fir moale, fara memorie, matasos, fluo.Un fir special de distanta, este Ultima Distance de 0.28.Dute in magazin, vezi ce au in stoc si in functie de buget, alegi unul din firele de mai sus sau alt fir potrivit pentru distanta.Daca astepti pareri pe forum, fiecare iti va recomanda alt fir si decizia o sa fie tot mai grea.Un pescar care acum 1 an recomanda un fir, anul urmator foloseste alt fir si o sa il recomande pe actualul si tot asa.Firele de mai sus sunt incercate de multi pescari si pentru pescuit de relaxare, sunt foarte bune.
- robertpescar
- senior
eu as recomanda un fir matasos de 0.20...daca vrei intradevar distantadarius123 scrie:Da mai multe detalii despre ce fire cauti.Daca vrei distanta, banuiesc ca vrei ceva subtire, un 0.25+inaintas.Vrei sa fie fluo sau nu?Vrei neaparat un fir din lista ta?Te-ai informat cand ai ales firele din lista sau le-ai pus cum le-ai gasit pe google.Ai ales o arie mult prea larga de fire si nu stiu ce vrei cu adevarat de la fir.De exemplu Sufix x-cellon, este un fir total nerecomandat pentru casting, fiind foarte batos.Iti trebuie un fir moale, fara memorie, de preferinta fluo.Un fir bun pentru distanta si ieftin, pe care il folosesc si sunt foarte multumit, este Sufix Ultra Knot fluo de 0.25, un fir moale, fara memorie, matasos, fluo.Un fir special de distanta, este Ultima Distance de 0.28.Dute in magazin, vezi ce au in stoc si in functie de buget, alegi unul din firele de mai sus sau alt fir potrivit pentru distanta.Daca astepti pareri pe forum, fiecare iti va recomanda alt fir si decizia o sa fie tot mai grea.Un pescar care acum 1 an recomanda un fir, anul urmator foloseste alt fir si o sa il recomande pe actualul si tot asa.Firele de mai sus sunt incercate de multi pescari si pentru pescuit de relaxare, sunt foarte bune.
- marian_popescu
- Veteran
sufix tritanium si xcelon scoate-le din schema. sunt fire destul de rigide, cu memorie destul de ridicata
ai omis cel mai bun fir de casting de la sufix - ultraknot fluo. nu stiu insa cum se comporta cel transparent, dar asta fluo e beton pt casting
ai omis cel mai bun fir de casting de la sufix - ultraknot fluo. nu stiu insa cum se comporta cel transparent, dar asta fluo e beton pt casting
Fishing is life. The rest...just details
Gamagatzu G-Line,0,26 mm,super fir,inaintas 0,25,combinatia perfecta la un pret rezonabil.
Eu folosesc Carp Expert UV Fluo-Orange 0.25 la 1000 m calitate/pret excelet si Trabucco S-Force Soft Carp 0,26mm/500m. Nu intotdeauna ce este mai scump este si mai bun.
Lasa ca nici Carp Expert nu e tocmai ieftin. De un sezon, cateva partide, merge.
I Fish. Therefore I am.
- FLAVIUS FBI
- utilizator
si eu mi-am cumparat recent GAMAGATZU do 0.26 fluo (46ron la 1800m) si pare destul de bun
- cris71tian72
- senior
atentie la gamagatzu dupa citeva partide devine ''teapan''... am cam avut problema anul trecut .... anul asta incerc krystonite
- Stanescu Mircea
- senior
cris71tian72 scrie:atentie la gamagatzu dupa citeva partide devine ''teapan''... am cam avut problema anul trecut .... anul asta incerc krystonite
Nu o sa regreti!