am si eu o intrebare:
care sunt considerate arome de carne la un boiles pentru primavara?
arome de carne
Moderator: florentiniuga
- Lazar Mihai
- membru activ
Re: arome de carne
Arome care miros a carne sau arome care se folosesc pentru un meat mix?
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Incearca faina de drojdie. Are un miros asemanator carni. Merge in combinatie cu fainurile de peste.papyllon scrie:am si eu o intrebare:
care sunt considerate arome de carne la un boiles pentru primavara?
- Lazar Mihai
- membru activ
Meat mix si fish muix sunt diferite, una e pe baza de carne adica faina de carne , faina de carne de pui , faina sange meat amino si un pe baza de faina de peste la astea nu are rost sa intru in detalii ca e plin forumul , daca cerea omul o aroma recomand frankfurter ccmoore daca vrea sa fie mai evaziv meat amino + meteor squid plum & black pepper
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Probabil ca a verificat foarte atent cati de "i" are cuvantul si erau prea putini. Si ca tot veni vorba, cum o fi corect, cati de "i" sau cati "i". Greu cu limba romana, mai ales cand te dai cocos.
- Lazar Mihai
- membru activ
Ultima oara cand am verificat amandoua variantele erau corecte, nu sunt cocos dar vad ca stii sa citesti dom' profesor