lanseta spod
Moderatori: gor965, florentiniuga
lanseta spod
Care ar fi dupa parerea voastra cea mai buna lanseta spod,si de ce?
As dori raspunsuri din partea celor care si folosesc sau au folosit lanseta respectiva..
PS-Va rog detaliati cat de mult..pe mine ma intereseaza ln primul rand distante cat mai mari(cu racheta de nadire)..multumesc.
As dori raspunsuri din partea celor care si folosesc sau au folosit lanseta respectiva..
PS-Va rog detaliati cat de mult..pe mine ma intereseaza ln primul rand distante cat mai mari(cu racheta de nadire)..multumesc.
- Driscu Radu
- senior
Re: lanseta spod
Momentan am MAD Defender spod am mai lucrat pentru scurt timp cu Alivio de 5,5lbs cu Sert Power Spod si cu image de la kkarp de 5 lbs.Aproape exclusiv pe bulgari cam 5% din timpi de aruncare am folosit racheta cu aceste spoduri.Cel mai bun raport pret calitate mi sa parut la kkarp si MAD.
multumesc Radu..astept si alte pareri..
Am folosit cam doi ani fox warior spod ,si-a facut treaba , acum am , de anul trecut greys distance spod plus , este de 12,6 ft. , 4,5 lb. , se incarca mai bine decit foxul , nadesc lejer la 100-120 m cu rachete de distanta de la korda , pentru distanta va trebui sa ai si o mulineta capabila , usoara , tambur mare si recuperare rapida .
- Ionut_pescar
- senior
Si eu am Kkarp Image de 5 Lbs.Sunt multumit de el,il folosesc de 2 ani.Cu racheta am dat destul de rar,mai mult cu bulgari.Eu personal nu pot sa il incarc cum trebuie decat cu o greutate mai mare undeva la 130 140 de grame.Cred ca daca pui un skylinear incarcat ochi se duce super.
CS CARP ZONE
Neguleasa Ionut Petrut
Neguleasa Ionut Petrut
multumesc ionut si vali..adevarul ca eu tot pe Greys spod distance plus am pus ochii ,vali..ce mulineta folosesti pt spod??ai modelul cu inel de plecare de 50??50-40-30-20-16-16??
Am o Daiwa spod reel , iar batul , este cu inel de 40 , nu iesisera inca cu inel de 50 , dar nu am nici o problema , asta este singura mulineta Daiwa pe care o folosesc , restul am numai shimano , dar este si o chestie de ce ii place fiecaruia.
altcineva?120 si ceva de vizualizari si doar 2-3 raspunsuri...nu folositi spod-ul??
Mergem la pescuit sa ne relaxam nu sa muncim ca si negrii pe plantatii
Free Spirit LRS cu inel de 50, Daiwa Emblem Spod, un textil subtire si inaintas de 60lbs si poti sa fertilizezi malul opus.
pai asta si vreau..sa pun porumbul(racheta)pe malul de vizavi... ....multumesc de info..
Atunci iti recomand Free Spirit LRS. Este gandita pentru greutati mari si distante extreme. Pentru un lansator pasionat de FMJ e ideala.
Toate caracteristicile ce pentru tine sunt niste avantaje, pentru mine reprezinta argumente sa o schimb.
Toate caracteristicile ce pentru tine sunt niste avantaje, pentru mine reprezinta argumente sa o schimb.
altcineva??
Eu unul folosesc Hakuyo de 4 lb si ca spod, am nadit cu ea cu tot felul de rachete diferite dimensiuni si sa comportat excelent.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- Ion Mironov
- Partener
si eu sunt in cautare de spod...momentan folosesc saculetul solubil....si lopata de carbuni vb lu nelu...
ps:lopata este numai si numai pt nadirea din barca cu boiliesuri si pt am sapa singur groapa in buzunar....
am auzit ca hakuyo pro royal se preteaza bine rau pt spod.....asteptam sa vedem ce zice si dan.
ps:lopata este numai si numai pt nadirea din barca cu boiliesuri si pt am sapa singur groapa in buzunar....
am auzit ca hakuyo pro royal se preteaza bine rau pt spod.....asteptam sa vedem ce zice si dan.