VIND 4 LASETE MAVER POWERLITE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VIND 4 LANSETE MAVER POWERLITE
PUNE NISTE POZE CU ELE
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
si de cand le-ai cumparat te rog, e stocul de 2010 sau din 2009?? mersi....
Vinzi doar trei bucati?
As fi interesat dar poate mai lasi la pret?
P.S. De ce le vinzi? Cum lansezi cu ele ? Din cate stiu eu sunt niste lansete finute. Ai obtinut distante maricele cu ele sau ai pescuit pe balti mai mici?
As fi interesat dar poate mai lasi la pret?
P.S. De ce le vinzi? Cum lansezi cu ele ? Din cate stiu eu sunt niste lansete finute. Ai obtinut distante maricele cu ele sau ai pescuit pe balti mai mici?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Cam scumpe avand in vedere ca ai dat 406 lei pe bucata noua (eu asa vad pe eticheta din poza cu pretul) si pe sipcarp.ro sunt 399 lei (aici pe sipcarp scrie 12 " insa este 12" 6 adica 3,80 m-pt ca asa este acest model , iti zic sigur acest lucru pentru ca am fost si le-am vazut in acest magazin) . PAREREA MEA!. Marfa iti apartine asa ca tu decizi.
Sanatate si spor la vanzare !
Sanatate si spor la vanzare !
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"