VAND SONAR ENERGOTEAM FISH FINDER -150 RON
CUMPARAT IN MARTIE 2010 STARE FF BUNA
VAND SONAR ET FISH FINDER 150 RON
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND SONAR ET FISH FINDER 150 RON
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Re: VAND SONAR ET FISH FINDER 150 RON
care este motivul de vrei sa il vinzi?
pe mine mar interesa un sonar nu prea performant si doar care sa arate configuratia albiei(gropile in special).
vreau sa-l folosesc pe canalul din constanta la somn si cred ca are aceasta calitate odata ce lai folosit.
astept un raspuns
pe mine mar interesa un sonar nu prea performant si doar care sa arate configuratia albiei(gropile in special).
vreau sa-l folosesc pe canalul din constanta la somn si cred ca are aceasta calitate odata ce lai folosit.
astept un raspuns
IL VAND FINDCA VREAU SA-MI M-AI CUMPAR O LANSETA DE CRAP + ALTE MARUNTISURI IAR EU NU M-AI MERG PE OLT IAR PE BALTILE PE CARE MERG EU NU-L POT FOLOSI
SONARUL ARATA ADINCIMEA APEI SI CONFIGURATIA FUNDULUI APEI SI PESTII PE 3 DIMENSIUNI
DACA TE INTERESEAZA SUNA-MA LA 0732332024
SONARUL ARATA ADINCIMEA APEI SI CONFIGURATIA FUNDULUI APEI SI PESTII PE 3 DIMENSIUNI
DACA TE INTERESEAZA SUNA-MA LA 0732332024
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
SONARUL A FOST VANDUT
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**