Navomodel colibri sau oltenita?
Navomodel colibri sau oltenita?
Vreau sa-mi iau un navomodel pana in 2000ron si m-am oprit la Colibri si cele de Oltenita. Ma intereseaza autonomia celor 2 barcute ,defecte , pareri ,sugestii ! Multumesc!
Re: Navomodel colibri sau oltenita?
detin un colibri 2 si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el,si cunosc si modelul de la oltenita si dupa parerea mea e mult mai bun colibri
Cat te tine acumulatorul si ce raza are telecomanda?
cit tine exact bateria nu pot sati spun ,eu am 2 bateri si nu am ramas niciodata fara curent in amindoua,de multe ori nu consum nici macar una.
cit despre raza telecomenzi te asigur ca nu iti convine sa pescuiesti la limita la care poti duce barcuta,eu am duso as in teste cam 350-400 metri si cred ca mai mergea,dar nu doresc in nici un caz sa pescuiesc la o asa distanta
cit despre raza telecomenzi te asigur ca nu iti convine sa pescuiesti la limita la care poti duce barcuta,eu am duso as in teste cam 350-400 metri si cred ca mai mergea,dar nu doresc in nici un caz sa pescuiesc la o asa distanta
- edy neacsu
- utilizator
De ce nu optezi pentru modelul Black Queen de la K-karp?. Il gasesti la 1800 ron nou, are 2 cuve ce se deschid sub barca , e trimaran si are o stabilitate buna si nu in ultimul rand arata si bine.
Eu nu il am ca nu mi-l permit inca , insa are un prieten si am ramas placut impresionat..sincer.
Toate bune!
Eu nu il am ca nu mi-l permit inca , insa are un prieten si am ramas placut impresionat..sincer.
Toate bune!
Pai am inteles ca are probleme cu partea electronica! Cel de oltenita l-am exclus pt. ca nici asta nu e f. reusit. Oscilez acum intre Colibri 2 si SKARP S60.Dar vreau cateva pareri de la cei ce le au ca sa-mi fac o idee.edy neacsu scrie:De ce nu optezi pentru modelul Black Queen de la K-karp?. Il gasesti la 1800 ron nou, are 2 cuve ce se deschid sub barca , e trimaran si are o stabilitate buna si nu in ultimul rand arata si bine.
Toate bune!
In final m-am hotarat la Colibri. Sper sa nu fi gresit. Stiu ca sunt altele mult mai bune dar in segmentul asta de pret cred ca este cea mai buna. Un + in luarea deciziei a fost si garantia unde transportul prin curier rapid dus-intors este suportat de ei si reparatia am inteles ca este facuta in 48h .
BUNA ALEGERE sa ai grija de ea, si eu am asa ceva si sunt foarte multumit de ea, ataseaza-i un sonar apoi sa vezi rezultate. FIR INTINS
Cat ai folosit-o ? Ai avut probleme cu ea?
sezonul trecut si nu am ce sa-i reprosez