Recomandari boilies ready-made
Moderator: florentiniuga
Recomandari boilies ready-made
Nu am posibilitatea sa imi fac bile singur si as vrea sa stiu si parerea voastra despre bilele ready made.Ce imi recomdati? Ms
Cojocaru Radu
Re: Recomandari boilies ready-made
Iti recomand Source de Dynamite Baits.
Pai nu ai ce alte pareri..source de dinamyte sau meteor de la cc moore, astea-s cele mai bune si consacrate la noi in tara si cam pt toate baltile. Daca vrei sa faci tu experiente cu alte bile...
- zfcristian
- senior
Am folosit si the source si sunt ok dar cele mai bune rezultate in ultima perioada le-am avut la S&O and black pepper de la Dynamite baits.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
- Victor Hodorog
- senior
monster pursuit - nash
- Lazar Mihai
- membru activ
Trigga de la Nutrabaits si source parerea mea
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Tehni spice , 3D de la nutrabites , Fresh squid de la dynamite ,Stinky fish ,Smokey mackerel si Frankfurter de la bait and feed .
Este o parere personala , dar depinde f mult si de lacurile pe care pescuiesti de obicei.
Este o parere personala , dar depinde f mult si de lacurile pe care pescuiesti de obicei.
Dan Serban
Din tot ce mi s-a recomandat pana acum nu am testat decat monster pursuit si pe balta pe care pescuiesc frecvent merge f bine.Vreau sa incerc ceva de Dynamite si stinky fish.Multumesc pentru recomandarile de pana acum.
Cojocaru Radu
salut ! ai putea sa incerci si ceva mai la pret de criza , adica 1016 de la senzor , premium meat de la carping club . eu le-am testat pe timp rece intr-o iesire de 10 ore si am avut 10 prezentari .
pe timp cald vedem la vara .
ps . si eu sunt tot novice in pescuitul cu boilies .
pe timp cald vedem la vara .
ps . si eu sunt tot novice in pescuitul cu boilies .
ups , am uitat , foloseste si ceva dip , eu le-am folosit pe cele enumerate mai sus dipuite cu CSL ( senzor ) sau dip meat ( carping club ) . am mai avut rezultate notabile la niste bile primite cadou ( nu stiu ce ereau ,aveau o culoare gri si mi s-a spus ca sunt pe baza de crustacee ) .
fire intinse !!!
fire intinse !!!
- victoricarpteam
- membru activ
eu folosesc cam toate de la dinamite baits si am avut rezultate ff bune, dar am incercat si bilele de la imperial baits si merg si mai bine, acum fac alternanta intre ele , cand nu merge 1 merge celalalt sigur. incearcale , meritaroni scrie:Nu am posibilitatea sa imi fac bile singur si as vrea sa stiu si parerea voastra despre bilele ready made.Ce imi recomdati? Ms
no kill&catch&release
Maine ma duc sa incerc stinky fish de la Bait and feed.Revin cu rezultatele.
Cojocaru Radu
- zfcristian
- senior
1 partida nu este relevanta pentru a putea sa dai un "verdict" privind o nada si de asemenea folosirea pe o singura balta nu e relevanta la modul general ci maxim pt balta respectiva daca e folosita de multe ori.roni scrie:Maine ma duc sa incerc stinky fish de la Bait and feed.Revin cu rezultatele.
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
Vreau sa incerc Monster Pursuit la primele partide de anul asta,adica prin martie?Credeti ca sunt bune pe apa rece sau ii recomandati altceva?Ma refer la ready made.Ms
Cojocaru Radu