Carp Expert Long Cast Runner 9000
Moderatori: gor965, florentiniuga
Carp Expert Long Cast Runner 9000
ce parere aveti de aceasta mulineta?
jucarie sau "meserie"?
pretul este excelent se situeaza undeva la 150-160 ron.
Capacitate: 0.60mm-200m
Numar rulmenti: 7+1
Raport de recuperare: 4.1:1
jucarie sau "meserie"?
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: Carp Expert Long Cast Runner 9000
Astazi ma uitam si eu peste ele. As vrea sa le combin cu mTx-uri de 3.9 m; si stateam in dubii daca sa-mi iau Okuma LB sau CarpExpert 9000. Daca stie cineva mai multe despre ele, as fi si eu recunoscator
-
- VIP+++
e nasoala rau .nam vazuto niciodata da daca e cu rosu ------> ie da feteeee !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Allen Besnovich
- Veteran
Ia-ti LongBowCocaN scrie:Astazi ma uitam si eu peste ele. As vrea sa le combin cu mTx-uri de 3.9 m; si stateam in dubii daca sa-mi iau Okuma LB sau CarpExpert 9000. Daca stie cineva mai multe despre ele, as fi si eu recunoscator
C.S. OLTENIA FISHING
E una si aceasi mulineta cu hakuyo hk 80. Aatsez doua poze una cu hakuyo si alta cu crap expert.
Parerea mea e ca hakuyo are tambur mai bun si e mai ieftina.
Parerea mea e ca hakuyo are tambur mai bun si e mai ieftina.
- stefan_kwr
- Veteran
De fapt, dupa parerea mea aceasta mulineta este una si aceeasi cu cea de la baracuda Sea Hawker J3FR70, despre care s-a discutat foarte ''frumos'' aici: http://www.infopescar.tv/forum/mulinete ... t2906.htmlmihi78 scrie:ce parere aveti de aceasta mulineta?
jucarie sau "meserie"?
Alege okuma lb665 si vei fi foarte multumit, eu asa am facut!!! Si sa ne anunti si pe noi ce ti-ai ales...numai bine
un lucru e cert: e urata rau
- stefan_kwr
- Veteran
Mihai mai uite aici ceva care se asemana cu ce am vazut pana acum, dar care nu se compara la nici un capitol...acum mai este si pretul
Le-am vazut la expo AVP - sunt finisate destul de bine dar as merge pe Helicon (mai scumpe)
Daca nu intra in buget - OKUMA LB60-70-80 sunt o varianta.
- stefan_kwr
- Veteran
Te referi la banax helicon??? Cum adica mai scumpe, decat cormoranurile?Tavi2 scrie:Le-am vazut la expo AVP - sunt finisate destul de bine dar as merge pe Helicon (mai scumpe)
stefan_kwr scrie:Te referi la banax helicon??? Cum adica mai scumpe, decat cormoranurile?Tavi2 scrie:Le-am vazut la expo AVP - sunt finisate destul de bine dar as merge pe Helicon (mai scumpe)
Ma refeream la Banax Helicon, mai scumpe decat Long Cast Runner 9000 (pe care le-am vazut la expo AVP si mi s-au parut fragile)
Octavian
- stefan_kwr
- Veteran
Acum am inteles. Pana la urma te-ai hotarat ce-ti iei, banax sau okuma?
@mihi78 a deschis topicul despre Runner 9000...el trebuia eventual sa se hotarasca.
- stefan_kwr
- Veteran
Scuze, nu m-am mai uitat in sus sa vad cine a deschis topicul, credeam ca tu ai facut-o deoarece mihi78 nu a mai dat nici un raspuns de cand a deschis topicul, poate nu mai e interesat baiatu...Tavi2 scrie:@mihi78 a deschis topicul despre Runner 9000...el trebuia eventual sa se hotarasca.
nu am dezertat, insa e vb aia romaneasca "...suntem prea saraci ca sa ne zgarcim/carpim s.a.m.d"
nu-nu, nu am cumparat acest model si nu mai ma fac cobai la mulinete (sunt patit cu niste baradude destul de scumpe achizitionate la 2mil buc si la care am pierdut practic jumate din bani la revanzare si firele destul de scumpe au fost date bonus sa scap de ele) si daia si cerusem ceva pareri pro sau contra despre acest model.
ei si daca stau bn sa ma gandesc, la cat costa, as prefera totusi 2-3 synex 665 seccond sau oryx (depinde ce cade si in ce stare este per general)
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!