lanseta shimano alivio3.90 3lb 2 buc. sau 3.60 3lb 3 buc?
Moderatori: gor965, florentiniuga
lanseta shimano alivio3.90 3lb 2 buc. sau 3.60 3lb 3 buc?
As dori sa aflu cateva pareri despre cele 2 modele de lansete si daca s-ar potrivi cu mulineta shimano superbaitrunner xte-a 10000.Multumesc !
- Driscu Radu
- senior
Re: lanseta shimano alivio3.90 3lb 2 buc. sau 3.60 3lb 3 buc?
Daca ai posibilitatea sa pui pe ele mulinete de genul asta sau powerline,longbow, si ceea prezentata de tine sunt ok .Inelu de plecare e de 40 tipul de actiune parabolica sincer in locul tau as alege varianta de 3,9m sau 3,6 m din 2 bucati nu din 3.
merci mult de sfat si cred ca ai dreptate am sa le iau pe cele de 3.90 cu toate ca sunt putin incomode la transport.nu stiam daca mulinetele se echilibreaza cu batul dar cred ca da.merci mult!
Am eu varianta de 3,66 din 3 buc. Sunt excelente in dril, foarte usoare si finuţe. Un pic cam moi de unde si "frica" de a le forta in aruncare. Atentie la ce mulinete pui pe ele pentru ca mulinetele cu talpa mare vor intra mai greu si astfel fortezi mandrina. De. ex asa se intampla cu powerline-urile. Cel mai bine mi s-a parut a se incarca cu plumbi de 90-100 g, dar eu nu sunt un bun aruncator . De asemenea faptul ca sunt din 3 buc. nu l-am simtit ca un dezavantaj in conditiile in care pescuiesc eu. Ba din contra, un avantaj evident la transport. Segmentele se mufeaza perfect si se scot la fel, fara efort. Au un design discret, negru mat, fara logo-ouri si desene tipatoare. Evident, fac parte din gama low cost, dar ca raport pret-calitate mi se par super ok.
I Fish. Therefore I am.
Pt un pescar care nu se duce la concursuri sunt excelente cele din trei bucati. Am avut si de 3.90 si de 3.60 si din doua tronsoane si din trei. Acum nu dau decat cu bete de 3.60 din trei tronsoane sau din doua dar de 3 metri.
E balci mare la transport cu cele din doua mai ales daca sunt de 3.90. Ori o ai pe masina ori le pui pe portbagaj. Oricum e deranj mare..parerea mea.
E balci mare la transport cu cele din doua mai ales daca sunt de 3.90. Ori o ai pe masina ori le pui pe portbagaj. Oricum e deranj mare..parerea mea.
Asa este. Ai nevoie de o masina adecvata . E o reala problema transportul in siguranta al betelor.
I Fish. Therefore I am.
- stefan_kwr
- Veteran
Si pe mine ma interesau aceste lansete in primavara dar faptul ca talpa de la okuma lb 665 nu intra mai deloc in mandrina m-a facut sa renunt la ele.Si inca ceva, sunt foarte moi, flexibile, ma refer la cele de 3,90m pe celelalte nu le stiu, ca finisaj sunt frumos lucrate, in rest tu decizi ... numai bine.
sincer inca nu am pus mana pe nici unul dintre cele doua bete ...dar din poze, comentarii si din spusele voastre imi par foarte reusite mai ales ca sunt produse de shimano.locuiesc in strainatate si leam gasit la un foarte bun pret cu toate ca vroiam sa-mi iau ceva din gama bestmaster sau tribal.