Dunarea la Giurgiu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- Parhomencu
- utilizator
Dunarea la Giurgiu
Sunt un mic pescar de DUnare din zona Giurgiul Poate in acest topic facem cunostinta uniii cu altii care pescuiesc in zona asta, pentru schimb de experienta
- Parhomencu
- utilizator
Re: Dunarea la Giurgiu
Eu am fost in zona Gostinu la ultima iesire, unde ma duc de regula de obicei, adica wekendul asta. A fost foarte cald. Am prins cam 13 kg. Cu pauza de sambata pe timp de zi cand caldura m-a omorat si am plecat acasa. Vineri seara am fost acolo, am plecat sambata pe la 10 si seara am fost la loc ca nu am scapat de socru meu. Si uite asa am facut o partida si sambata spre duminica. In total 13 KG (ce am dus acasa). Daca pun la socoteala si ce s-a borsit si ce am scapat de pe mal ca era malul abrupt........erau vre-o 15-16 kg. Cea mai frumoasa partida de cand dau la Dunare. Pestele a fost mic, maxim 7-800 g. Caras. pui de crap, morunas(scobar cum ii zic unii, nici eu nu stiu sigur ce este), platica, oblete. Somnul nu a pus gura decat cel de 10 cm, puisor dala care i-am dat drumu inapoi., Am prins vre-o 20 si m-am dus la somn, DImineata am gasit lanseta tarata pe mal, ca am pus un pelete la crap. De, am dormit, nu am stat langa ele. NU am dat la crap niciodata la dunare, trebe sa imi perfectionez metodele de pescuit. Inca sunt la inceput si mai am de invatat.
- cristi0110
- utilizator
Ceva poze nu ai facut?
- Parhomencu
- utilizator
din pacate nu. data viitoare o sa fac macar la locuri sa le vedeti cum sunt. poti sa ajungi cu masina acolo, si mai sunt locuri pe care nici eu nu am fost dar am inteles ca se prinde peste mare, mai ales somn, e vb. de zona Lungu care ese undea la 5 km de Gostinu, adica cam 30 de Giurgiu. cam pe acolo poti sa ajungi cu masina, ca in rest malul dunarii de la Giurgiu la Gostinu nu este asa accesibil cu masina. In giurgiu mai sunt anumite zone de pescuit, Dunarica care este un fel de canal si Ara care este un brat al dunarii. In rest sunt multe balti aici dar eu nu le suport ca pestele de dunare are alt gust fata de cel de balta :d
Ziua buna domnilor . Nu cunosc zona Giurgiu a dunarii, si as fi bucuros daca s-ar gasi doritori care sa-mi impartaseasca din experienta lor...........cu stima
- Parhomencu
- utilizator
Zi de pescuit vineri seara si sambata dimineata, de la 12 la 6 somn de voie, ajunbs pe balta la ora 6, plecat la ora 10. Zona Plutitoare, 100 m de coltul canalului din dunare spre amonte. Am prin cam 5 kg. Un somotei, un pui de crap, oblete, sabita mica cam la 10cm asa, un pui de mreana, caras, platica, scobar, 1 stiuca, 1 avat la lingurita la vreo 300 grame, cativa [ui de biban, guvide. Am scapat 2 stiuci eu, una seaa care era prinsa de o platica care statea in carligu de la lanseta si una dimineata crec ca la vre-o 2 kgcare a taiat firl. cea de dimineata la viermisor. POze o sa puna cristi ca eu inca nu stiu, o as i le trimit lui si ke opisteaza el aici.
- cristi0110
- utilizator
Parhomencu scrie:Zi de pescuit vineri seara si sambata dimineata, de la 12 la 6 somn de voie, ajunbs pe balta la ora 6, plecat la ora 10. Zona Plutitoare, 100 m de coltul canalului din dunare spre amonte. Am prin cam 5 kg. Un somotei, un pui de crap, oblete, sabita mica cam la 10cm asa, un pui de mreana, caras, platica, scobar, 1 stiuca, 1 avat la lingurita la vreo 300 grame, cativa [ui de biban, guvide. Am scapat 2 stiuci eu, una seaa care era prinsa de o platica care statea in carligu de la lanseta si una dimineata crec ca la vre-o 2 kgcare a taiat firl. cea de dimineata la viermisor. POze o sa puna cristi ca eu inca nu stiu, o as i le trimit lui si ke opisteaza el aici.
Iata si pozele.
- cristi0110
- utilizator
continuareParhomencu scrie:Zi de pescuit vineri seara si sambata dimineata, de la 12 la 6 somn de voie, ajunbs pe balta la ora 6, plecat la ora 10. Zona Plutitoare, 100 m de coltul canalului din dunare spre amonte. Am prin cam 5 kg. Un somotei, un pui de crap, oblete, sabita mica cam la 10cm asa, un pui de mreana, caras, platica, scobar, 1 stiuca, 1 avat la lingurita la vreo 300 grame, cativa [ui de biban, guvide. Am scapat 2 stiuci eu, una seaa care era prinsa de o platica care statea in carligu de la lanseta si una dimineata crec ca la vre-o 2 kgcare a taiat firl. cea de dimineata la viermisor. POze o sa puna cristi ca eu inca nu stiu, o as i le trimit lui si ke opisteaza el aici.
- Parhomencu
- utilizator
vineri spre sambata zi de pescuit la PLutitoare. Doritorii sunt asteptati.
- cristi0110
- utilizator
Parhomencu scrie:vineri spre sambata zi de pescuit la PLutitoare. Doritorii sunt asteptati.
Fire zbuciumate!
- Parhomencu
- utilizator
slabut si de data asta. doar 6 kg. nici o bucatica mare. somotei mic la greu, in rest platica multa, caras si scobar. un salau la bucata care l-am scapat. sa vedem saptamana viitoare ce prindem :d
- Parhomencu
- utilizator
iesire aseara pe nepregatite la Gostinu, Vadu lu Nasu. cam 2 ore de pescuit. am fost sa fac un pic de loc ca este salbatic si nu prea poti intra. vineri am partida serioasa de pescuit acolo. urmeaza poze cu o singura captura ca am avut decat telefonu la mine si ii facui lu fimiu poza cu pestele. am prins vre-o 3 kg. 3 mrene, 1 somotei, oblete mult si mare. cam la 10-13 cm bucata.
- Parhomencu
- utilizator
pozele nu sunt clare ca nu am telefon foarte performant, dar se v ede ceva :d
- Parhomencu
- utilizator
si uite ca sambata facui o partida slaba. ceva maruntis vre-o 1 kg si o cega de 1,8 kg eliberata. (doar este interzisa). noaptea nu prea mai merge sa stai ca este fric si este lunga. nu am mai dat in vadurile mele, amincercat sa le schimb. in schimb o partida scurta ieri de vre-o 3 ore, de la 3 la 6. cam 1,5 kg de maruntis si o stiuculita frumoasa. atasez poze
La ce momeala si nada a intrat cega?