Vand divers accesorii pentru pescuitul la crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ionescu iulian
- senior
Vand divers accesorii pentru pescuitul la crap
Vand diverse accesori pentru pescuitul la crap : 1 buc portofel ptr plumbi nash lead pouch plin de plumbi de diferite grautati ( si diferti marci fox carp system korda) pret 60 ron , 1 buc portofel ptr plumbi JRC Soft Tackle Box plini de plubi ca si mai sus .... pret 50 ron , 1 buc portofel fox warrior ( contine : o rola kryston score super heavyweight lead core , 4 role fir textil kryston : 3 din ele sunt de 25 lb iar una este de 15 lb , 1 buc rola fir textil normal nash triggalink de 15 lb , 3 cutii for arma poin : 2 buc size 7 si 1 buc size 6 , 1 buc rola fir textil sufix nuflex de 15 lb , 1 buc rola de fir textil fox reflex de 25 de lb , 3 croste : 2 fox iar una korda , 2 forfecute : una korda , una nash , 2 role de fir textil hakuyo braided de 15 lb amandoua , 2 buc role monofilament amnesia de 20 de lb si de 15 lb , si 5 plicuri de ace korda de diferite marimi ( pret per total portofel + accesori 300 roni ) 0729198177 Ionescu Iulian
„Lumina Faptelor Bune”
Re: Vand divers accesorii pentru pescuitul la crap
vreau cele 2 role de fir amnesia la ce pret le dai???
- Ion Mironov
- Partener
Re: Vand divers accesorii pentru pescuitul la crap
cumparate de mine.....
dar deschid eu altu...cu ce nu imi trebuie dintre cele achizitionate
dar deschid eu altu...cu ce nu imi trebuie dintre cele achizitionate