Okuma PL865
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Okuma PL865
Asa cum spune si titlul vand 3 PL865,la alegere ori modelul vechi cu 30 de partide la activ sau modelul nou cumparate in februarie cu cateva partide la activ.
Pretul este de 500 Ron.Poze deocamdata nu pot pune pentru ca nu am cu ce sa le fac.
Sunt foarte ingrijite,sterse,curatate dupa fiecate partida si tinute in huse individuale nu pe bete.
Bucuresti.0768.064.129
Pretul este de 500 Ron.Poze deocamdata nu pot pune pentru ca nu am cu ce sa le fac.
Sunt foarte ingrijite,sterse,curatate dupa fiecate partida si tinute in huse individuale nu pe bete.
Bucuresti.0768.064.129
Re: Okuma PL865
Vrei neaparat cash sau mrge si schimb + diferenta?
Daca da,poate ne intelegem.
Astept mp.
Daca da,poate ne intelegem.
Astept mp.
Prefer Cash,daca ma razgandesc esti primul pe lista
- tudor mircea
- Veteran
sa inteleg ca ai 3 vechi si 3 noi?
Poti sa spui si asa,ma rog,aproape noi din moment ce au vazut balta de cateva ori si cele cu manerul din grafit. .Oricum ,asa cum am si scris sunt foarte ingrijite.
Am uitat sa specific , mulinetele se vand fara huse si fara firul de pe ele.Multumesc.
Valabil....
Valabil...
iti dau 100 euro de unde esti?
salut mar interesa si pe mine cele cu maner de grafit. Un ultim pret ms
S-au vandut,se poate inchide.Multumesc.